Arçelik’ten Multimode derin dondurucu

Multimode derin dondurucu

Arçelik, üst bölmesi ister soğutucu ister dondurucu veya ister kapalı olarak kullanım imkanı sağlayan Multimode derin dondurucu ürününü tüketicilerle buluşturuyor.

 Arçelik Multimode derin dondurucu 3 ayrı mod seçeneği ile ister tamamen dondurucu ister alt kısımdaki 4 çekmece dondurucu iken üst kısım soğutucu, istenirse de üst kısmı ekonomik modda tamamen kapalı kullanım imkanı veriyor.

-27 derece dondurma ve 1 derece soğutma seviyelerine tek tuş ile ulaşma özelliği bulunan Multimode derin dondurucu, soğutma ihtiyacının olmadığı durumda üst kısmı tamamen kapatarak enerjiden tasarruf etme imkanı sunuyor.

Multimode derin dondurucu

No frost soğutma özelliği ve A++ enerji sınıfı sayesinde enerji tasarrufuyla ön plana çıkan Multimode dondurucu; 300 litre hacmi, geniş ve kullanışlı 8 soğutma alanı; hızlı dondurma bölmesi, sebzelik çekmecesi, buzluk tepsisi ve buzluk gibi aksesuarlarıyla kullanıcılara fayda sağlıyor.

Steel Series Arctis 1 oyuncu kulaklığı inceleme

Kolay açılmaya olanak sağlayan özel tutamağı bulunan dondurucuda; çocuk kilidi, kapı açık alarmı, soğutma mod seçimleri, elektronik kontrol sistemi ve dokunmatik panel sayesinde kolaylıkla yapılıyor.

Arçelik Multimode dondurucular 39 dbA ses seviyesiyle sessizce çalışırken; iç yan yüzeylerindeki şık görünümlü LED aydınlatmaları rahat bir görüş imkanı sunuyor.

Multimode dondurucular şık dizaynı, İnoks ve beyaz renk seçenekleriyle Arçelik mağazalarında tüketicileri bekliyor.