2024’te Açılacak En İyi CS2 Kasaları

CS2

CS2, açabileceğiniz geniş bir kasa yelpazesi sunar, ancak bazıları diğerlerinden daha iyidir ve en iyi Counter-Strike 2 kasalarından bazıları, oyunda bulabileceğiniz en şık görünümlerden bazılarını içerir.

Oyuncular, oyundaki en havalı kozmetikleri elde etme şanslarını en üst düzeye çıkarmak için 2024’te açılacak en iyi CS2 kasalarını arıyorlar, böylece paralarının karşılığını en iyi şekilde alabilirler.

2024’te Açılacak En İyi CS2 Kasaları

En iyi CS2 kasaları, koleksiyonculara ve meraklılara hitap eden çeşitli görünümler sunar. Dreams & Nightmares Kasası’nın canlı tasarımlarından Recoil Kasası’ndaki titizlikle detaylandırılmış kaplamalara kadar her biri, çok aranan öğeleri elde etmek için benzersiz fırsatlar sunar.

Dreams & Nightmares Kasası

Dreams & Nightmares Kasası, 20 Ocak 2022’de CS2 için piyasaya sürüldü. 17 topluluk tarafından oluşturulan görünüm içerir, parlak tasarımlara sahip nadir görünümler ve en nadir öğelerden biri olan Gamma bıçağını açma şansı sunar.

CS2

Recoil Kasası

Recoil Kasası, Temmuz 2022’de halka açıldı. Bu ganimet kutusu, topluluk tarafından tasarlanmış 17 silah kaplaması içerir. Her bir görünüm, küçük desenler ve çizgi film görüntüleri ile ayrıntılı olarak tasarlanmıştır. Genel olarak, kasa çok şık görünüyor. Paket içindeki çeşitli silahlar arasında AWP, USP-S ve AK-47 bulunur. En nadir öğeler eldivenlerdir.

Bu kasadan alabileceğiniz en iyi silah görünümü USP-S Printstream’dir. Eğer bu görünümü Yeni Çıkmış olarak elde ederseniz, yüzlerce dolar kazanacağınızdan emin olabilirsiniz.

Operation Riptide Kasası

Eylül 2021’de duyurulmuştur. Bu kasalar, Operation Riptide Koleksiyonu’ndan çeşitli görünümler içerir ve birçoğu canlı renkler ve muhteşem tasarımlar sunar. Bu kasadaki 17 görünümün tamamı topluluk üyeleri tarafından oluşturulmuştur.

Minimalistten tamamen benzersize kadar çeşitli görünüm stilleri arasından seçim yapabilirsiniz. Setin ana ödüllerinden biri, renkli ve cesur bir parça: Desert Eagle | Ocean Drive.

CS2

Chroma 3 Kasası

Bu kasa, 27 Nisan 2016’daki güncelleme ile piyasaya sürüldü ve topluluk tarafından tasarlanmış bir silah içeriyordu. Bu görünüm koleksiyonu, neon renkler kullanarak fütüristik bir görünüm kazandırır, şık bir görünüm yaratır. Bazıları kasvetli bir tasarıma sahip olup gri tonlarda yapılmışken, diğerleri altın ve harika desenlerle süslenmiştir.

Bu kasadaki görünümler, piyasaya ilk çıktıklarında olduğu kadar ünlüdür. Bu tür görünümlerin en iyi örnekleri M4A1-S | Chantico’s Fire, PP-Bizon | Judgment of Anubis, P250 | Asiimov, AUG | Fleet Flock, UMP-45 | Primal Saber’dir.

Operation Broken Fang Kasası

Her operasyon, CS2’ye benzersiz bir görünüm seti ekler ve Operation Broken Fang, bir dizi renkli görünüm tanıtmıştır. Harika görünen çeşitli değerli düşüşlerin yanı sıra, bu kasayı kalabalıktan ayıran şey eldiven düşüşüdür.

Aslında, bu kasa, hem M4A1-S | Printstream görünümünü hem de Glock-18 | Neo-Noir görünümünü içermesi nedeniyle CS2 pazarındaki en iyi kasalardan biridir; her ikisi de nadir bulunan öğelerdir.

Revolution Kasası

Revolution Kasası, “Case, Capsule, Kit, Oh My!” güncellemesiyle 2023 yılında piyasaya sürüldü. Bu CS2 kasasının en iyi yanlarından biri, oyundaki en popüler silahların tümü için görünümler içermesidir; AK-47, M4A4, M4A1-S ve AWP dahil. CS2’de bu büyük dört silahın tümü için bir görünüm içeren bir kasa bulmak nadirdir. Bu kasadaki en pahalı görünümler M4A4 | Temukau ve AK-47 | Head Shot’tır.

CS2
C

Gamma Kasası

Bu konteyner, 15 Haziran 2016’da “Gamma Exposure” güncellemesi ile birlikte piyasaya sürüldü. Gamma Kasası, ayrıntılı görünümler içerir. En pahalı görünümler M4A1-S | Mecha Industries ve M4A4 | Desolate Space’tir.

Prisma Kasası

Bu konteyner, 13 Mart 2019’daki “Seeing the Light” güncellemesinin bir parçası olarak piyasaya sürülmüştür. Bu kasa, oyundaki en renkli görünümlerden bazılarını içerir. M4A1 için birçok farklı görünüm mevcut, ancak Emperor muhtemelen en popüler ve pahalı olanlardan biridir.

Clutch Kasası

“Welcome to the Clutch” güncellemesi için konteyner 14 Şubat 2018’de piyasaya sürüldü. M4A4 | Neo-Noir görünümü, son derece iyi tasarlanmış ve çeşitli desenlere sahip olduğu için Clutch Kasası’ndaki tüm görünümlerin başında yer almaktadır.

Prisma 2 Kasası

Bu konteyner, 31 Mart 2020’de “Clearing Out the Cobwebs” güncellemesi ile birlikte piyasaya sürülmüştür. Renkli ve harika sanat eserleriyle zenginleştirilmiş, fütüristik görünümlere sahip bu kasa, harika bir izlenim yaratır.

M4A1-S | Player Two ve Glock-18 | Bullet Queen ile Prisma 2 Kasası, dünya çapında en iyi CS2 kasaları listesinde yerini almış ve hız kesmeden devam etmektedir.

Ubisoft GTA 6 Açıklaması: Tüm Oyun Sektörü Kazanacak