2014 Yılının İkinci Yarısındaki Oyun Bombaları!

2014

Gamescom 2014 organizasyonu, 2014 yılının ikinci yarısında patlayacak oyun bombalarına ev sahipliği yaptı.  Sony, Microsoft, Windows ve  Nintendo platformlarında satışa sunulacak en önemli oyunlar gözler önüne serildi. Oyunseverler, yılın ikinci yarısında büyük bir şölene davetliler. 2014 yılının sürpriz oyunları göz kamaştıracak.

Sony 

Sony cephesinin en büyük bombası Uncharted 4’e benzeyen yapısıyla, Team Ico tarafından geliştirilen The Last Guardian. The Last Guardian, Sony PS ve PS4 platformları için Eylül ayında satışa sunulacak.

The Order: 1886 ve Project Morpheus da, platformun diğer silahları arasında, yaz aylarında raflardaki yerini alacak.

Microsoft

Microsoft, yılın ikinci yarısında Xbox One platformuna yoğunlaşacak. Halo: The Master Chief Collection, aksiyon-RPG melezi  Scalebound, Forza: Horizon 2 ve Crackdown serisinin yeniden yapımı Xbox One’ın satışlarına destek olmak için öne çıkacak.

Nintendo

Nintendo satışlarını yükseltmek için yine eski dostlara bel bağlayacak. Super Smash Brothers Wii U ve Mario’nun kötü adamı olarak tanıdığımız Yoshi’nin kendine özel oyunu  Yoshi’s Wooly World Japonların, piyasayı renklendirme çabasının araçları olacak.

X Wii U 600 X 300

PC

PC platformunun en büyük bombası Activision’un aksiyon serisinin yeni halkası Battlefield: Hardline olacak. Battlefield: Hardline, 2014 yılının Aralık ayında raflardaki yerini alacak.

The Amazing Spider-man 3’ten Kötü haber