1200 dolarlık Hydrogen One canlı canlı görüntülendi!

red

Kısa süre önce dünyaca ünlü kamera üreticisi Red tarafından duyurulan Hydrogen One şimdi de bir videoda ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki rekabet kızışmaya devam ediyor. Kısa süre önce dünyaca ünlü kamera markası Red, yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Hydrogen One ismi ile duyurulan cihaz özellike 1200 dolarlık başlangıç fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Klasik akıllı telefonlara oranla hayli farklı bir tasarım çizgisine sahip olan Hydrogen One, geçtiğimiz gün bir videoda ortaya çıktı. İlgili videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hydrogen One’ın teknik özellikleri şimdilik netleşmiş değil. Cihaz hakkında bilinen tek şey 5.7 inçlik bir ekranla geleceği. Bunun haricinde telefonun arka tarafında da bizzat Red tarafından üretilen bir çift ana kamera modülü yer alıyor.

Red, akıllı telefonu ile birlikte bazı aparatlar da geliştiriyor. Videoda görüldüğü üzere, Hydrogen One’ın arka kısmına yerleştiren modüller sayesinde telefonda çeşitli oynamalar yapılabiliyor. Örneğin gelişmiş bir lens modülü sayesinde, Hydrogen One saniyeler içerisinde profesyonel bir fotoğraf makinesine dönüşebiliyor.

Elbette Red’in yeni akıllı telefonunun piyasada tutunması pek de kolay olmayacak. Zira belirlenen 1200 dolarlık başlangıç fiyatı pek de uygun sayılmaz. Telefonun titanyum kasaya sahip versiyonunun fiyatı ise 1500 dolar olarak belirlenmiş durumda. Cihazın hangi pazarlarda satışa sunulacağı ise henüz netleşmiş değil. Yine de bekleyip göreceğiz.