12 İnçlik MacBook Air’den Yeni Görüntüler

yeni MacBook Air 575

12 İnçlik MacBook Air’in internete sızdırılan yeni görüntüleri Apple’ın daha önce iddia edildiği gibi MacBook’daki logoyu değiştirdiğini gözler önüne serdi.

Uzun süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden 12 inçlik MacBook Air henüz Amerikalı teknoloji devi Apple tarafından resmi olarak duyurulmamış olsa da, cihaz hakkında merak edilen detaylar ve görüntüler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Apple’ın uzak doğudaki üretim birimlerine yakın kaynaklar tarafından internete sızdırılan yeni görüntüler, yeni MacBook’un tasarımını açık bir şekilde ortaya çıkardı.

MacBook_Air (1)

12 inçlik MacBook Air genel hatları itibariyle kendisinden önce gelen MacBook Air’le oldukça benzer olsa da, kayda değer ilk değişiklik cihazın üst kapağında görülüyor. Daha önceki MacBook modellerinde beyaz renkte olan Apple logosu, yeni MacBook Air’le birlikte koyu siyaha dönmüş. Apple’ın bir süredir iddia edildiği gibi MacBook’daki logosunu değiştirmesinin görülmesinin yanı sıra, kayda değer bir tasarım değişikliği görülmüyor.

MacBook_Air (2)

4chan Kurucusu Siteden Ayrıldığını Duyurdu