Galaxy Note 6’da Göz Tarayıcısı Olabilir

galaxy note 6 nasil olacak

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 6’nın teknik özellikleri arasında göz tarayıcısı da yer alabilir. Şirket yeni bir göz tarayıcısı için isim haklarını aldı.

Yeni amiral gemisi telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’i bir süre önce satışa çıkaran Samsung, artık Galaxy Note 6’nın çıkışına hazırlanıyor. Bir süredir gündemde olan telefon hakkında bu güne kadar çıkan söylentiler, telefonun bu yaz satışa çıkacağını gösteriyor. Samsung henüz bu konuda bir açıklama yapmasa da gelen sızıntılar sayesinde telefon hakkında daha çok detay ortaya çıkmaya devam ediyor.

samsung-galaxy-note-6

Gelen bu sızıntılardan biri Galaxy Note 6’da beklenmedik bir özellikle karşılaşabileceğimizi gösteriyor. İddialara göre Samsung’un yeni amiral gemisi göz tarayıcısına sahip olacak. Bu iddiaların kaynağı Samsung’un birkaç gün önce Avrupa’dan aldığı yeni isim patentleri. Bu isim haklarına göre şirket yeni amiral gemisinde hem bir parmak izi sensörü hem de göz tarayıcısı kullanacak. Elbette şirketin bu patentleri başka bir telefonu için almış olma ihtimali de var ama Samsung’un yakında çıkaracağı en önemli telefon Note 6 olduğu için bu özelliğin yeni Note modelinde kullanılacağını tahmin etmek pek de zor değil.

Galaxy Note 6 Ne Zaman Çıkacak?