En İyi Şimdi Daha da İyi

HTC One Tanıtıldı

En yeni HTC Sense 6 deneyimini çığır açan bir tasarımla bir araya getiren HTC One (M8), gelişmiş görüntüleme sağlayan HTC Duo Kamera ve sezgisel Motion Launch özellikleri ile 2014’te eşsiz bir akıllı telefon deneyimi sunacak.

HTC, birçok ödül sahibi HTC One (M7)’yi en iyiye ulaşmak için evrimleştirdiği yeni HTC One (M8)’i bugün lanse etti. En yeni HTC Sense 6 ile kurşun gri  renginde sunulan yeni HTC One (M8),yüksek kalite tek parça metal gövdesi ve Akıllı SensörHub’ı ile ihtiyaçlarınızı öngörerek günlük aktivitelerinizi kolaylaştıran Motion Launch kontrollerini kullanıyor. Yeni DuoKamera teknolojisi yaratıcı ve profesyonel görünen fotoğraflar ve muhteşem efektler sağlarken, BoomSound ise akıllı telefonlardaki yeni ses kalite standartlarını tekrar belirliyor.

HTC One M8_1

HTC One (M8),  daha çarpıcı ancak ulaşılabilir bir görünüm için ustalıkla yeniden şekillendirilmiş gövdesi ile dikkat çekiyor. Zarif, dayanıklı ve yüksek kaliteli tek parça metal gövde 5 inç Full HD (1080p) ekranı sararken, kenarlara doğru da inceliyor. Bu da daha pürüzsüz ve doğal bir tutuş sağlayan daha yumuşak kavisler oluşturuyor.

2.3 GHz dört çekirdekli Krait CPU’ya sahip Qualcomm Snapdragon 801 işlemci  ve entegre 4G LTE’ye sahip yeni HTC One (M8), en yeni Android versiyonu olan Android 4.4 Kit Kat işletim sistemi ile destekleniyor. Yeni HTC One (M8) aynı zamanda yepyeni HTC Sense 6 ile beraber geliyor. HTC SenseTM 6, cihaz içerisinde geldiği gibi Google Play Store’dan güncelleme olarak indirilebiliyor. Daha net ve daha çarpıcı bir görsel tarz sunması amacıyla tamamen baştan tasarlanan HTC Sense 6 cesur ve kişiselleştirilebilen renk temalarına yer veriyor ve daha sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

HTC One M8_4

Yeni HTC One (M8), Duo Kamera teknolojisine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu olarak ve bu teknolojiyi yenilikçi HTC UltraPikselTM modülü, ikili flaş ve 1080p FullHD video kaydı ile birleştirerek, mobil görüntülemeye başka bir boyut kazandırıyor. Bu sayede HTC One (M8), her türlü ışık koşulunda inanılmaz görüntüler yakalıyor ve zengin, yüksek kalitede videolar çekiyor. Geniş açılı 5MP ön kamera daha da kaliteli  ‘selfie’leri kolaylıkla yakalıyor.

Duo Kamera, HTC UltraPixelTM modülüne eklenen derinlik sensörü ile öne çıkıyor. Böylece çekim yapılan görüntüde derinlik bilgisini detaylı bir biçimde yakalayarak, çektiğiniz fotoğraflar üzerinde çok daha fazla değişiklik yapmanıza imkân sağlayan bir dizi güzel ve yaratıcı efekti de beraberinde getiriyor.

HTC One M8_2

Yeni HTC One (M8) dünya çapında 230’dan fazla operatör tarafından satışa sunulacak. HTC One (M8) kurşuni gri, gümüş ve altın renk seçenekleri ile Nisan ayından itibaren Türkiye pazarındaki yerini alacak.

Forza 5’e Bir de Böyle Bakın