ZTE Axon Max 2 modeli görüldü!

zte axon max 2

Artık ülkemizde de tanınmaya başlanan ZTE markasının yeni modeli görüldü. ZTE Axon Max 2 modeli 6 inç ekranla GFXBench’te karşımıza çıktı.

Çinli akıllı telefon üreticilerinden ZTE, Axon Max modelini yenilemeye hazırlanıyor. Firmanın yeni modeli GFXBench listelerinde kendine yer buldu. Cihazın IFA 2016’da veya hemen sonrasında resmi olarak duyurulması bekleniyor. Peki özellikleri ne olacak?

ZTE Axon Max 2 teknik özellikleri

Yeni ZTE Axon Max 2 modelinin kodu C2017 olarak görüldü. Cihazda, ilk neslinde olduğu gibi yine 6 inç büyüklükte bir ekran bekleniyor. Çözünürlükte de bir değişiklik olmayacak gibi duruyor. 6 inçlik ekranda 1080p çözünürlük sunması beklenen telefon, gücünü Qualcomm Snapdragon 625 yongasından alacak. Hemen buradan cihazın orta segmente ait olacağını söyleyebiliriz. Dolayısıyla fiyat konusunda da bir avantaj bekleniyor.

13MP çözünürlüğe sahip 4K çekim yapabilen arka kameranın aynısından ön yüzeyde de bekleniyor. Yani telefon özçekim konusunda iddialı olabilir. Bunun haricinde 4GB RAM, 64GB depolama alanı (Hafıza kartı yuvası hakkında bir bilgi yok)ve Android 6.0 Marshmallow işletim sisteminden bahsediliyor. Arayüz tarafında ZTE’nin en güncel çözümü olan MiFavor bekleniyor.

İlk nesil ZTE Axon Max modeli, Aralık ayında duyurulmuştu. Dolayısıyla yeni modelin IFA 2016’ya yetişmemesi gibi bir durum söz konusu olabilir ve yılın sonuna sarkabilir. Henüz resmi bir açıklama olmadığını hatırlatalım.

Galaxy S7 Edge için en sağlam 6 kılıf!