ZTE Alpha tanıtıldı! İşte özellikleri

zte alpha

ZTE’nin merakla beklenen yeni akıllı saat modeli sonunda tanıtıldı. İşte ZTE Alpha özellikleri ve fiyatı.

Akıllı saatler söz konusu olduğunda belli başlı klasik kalıplar bulunduğunu söyleyebiliriz. Son dönemde dikdörtgen ve oval şeklindeki tasarımlar daha çok tercih edilmekte. Örneğin Apple geçmişten günümüze dikdörtgen şeklindeki tasarım çizgisini tercih ederken, Samsung ise oval tasarımlara yer veriyor.

Zaten şöyle bir bakınca daha farklı nasıl bir tasarım olabilir ki diye düşünebilirsiniz. Nitekim bu sorunun cevabı da ZTE’den geldi. Çinli üreticinin tanıttığı yeni akıllı saati Alpha şimdiye kadar hiç tanık olmadığımız bir tasarım çizgisine sahip.

Sıradışı bir akıllı saat! ZTE Alpha

zte alpha

ZTE’nin yeni akıllı saati 4.01 inçlik AMOLED ekranla geliyor. Bu AMOLED ekran hem sağ, hem de sol tarafında kavisli bir yapıya sahip. Zaten Alpha’yı rakiplerinde farklı kılan özelliği de bu kavisleri diyebiliriz.

e-Sim desteği de bulunan saatte, NFC, Bluetooth, Wi-Fi gibi alışık olduğumuz kablosuz bağlantılar da yer alıyor. Tabi ki kullanıcıların asıl merak ettikleri konu bu akıllı saatin fiyatı.

ZTE Alpha için 1799 yuan yani 255 dolarlık bir fiyat etiketi belirlemiş durumda. Açıkçası bu fiyat etiketinin bir akıllı saat için hayli yüksek olduğu aşikar.

Fakat tasarımı ve özellikleri göz önüne alındığında Alpha’nın fiyatının üç aşağı, beş yukarı normal olduğu söylenebilir. Bakalım ZTE’nin yeni akıllı saati bu etiketiyle başarılı bir satış grafiğine ulaşabilecek mi?

Galaxy Watch kutu açılış videosu sızdırıldı