Zenfone 2 Android for Work güncellemesi aldı!

asus zenfone 2 guncelleme

Asus Zenfone 2 Android for Work yazılım güncellemesine kavuştu. Android for Work destekli cihazların sayısı gittikçe artıyor.

Geçtiğimiz yıl MWC 2015’te duyurulan Asus Zenfone 2 modeli yeni bir güncelleme ile karşımızda. Ancak bu sefer güncelleme Android 6.0 Marshmallow ile ilgili değil. Ancak merak etmeyin, Zenfone 2 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlanacak.

Zenfone 2 Android for Work güncellemesi

Yine geçtiğimiz yıl duyurulan Android for Work için Asus Zenfone 2 güncellemesi çıktı. 2.20.40.164 yapım numarasıyla dağıtılan güncelleme, Android for Work desteği haricinde telefon için genel sistem iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri de içeriyor. Cihazın daha stabil hale geldiği vurgulanmış. SD kart sorunları, YouTube’da yaşanan ses sorunu, NFC hataları gibi sorunların çözümünü de bu güncellemede bulabilirsiniz. Asus ZenUI isimli arayüzdeki iyileştirmelerin olduğunu da belirtelim.

Yaklaşık 75 MB boyutundaki güncelleme, Asus’un resmi kullanıcı forumu olan ZenTalk üzerinden duyuruldu. Henüz güncelleme için bir bildirim almadıysanız Ayarlar menüsünden güncellemeleri denetleyebilirsiniz.

Android for Work nedir?

Şubat 2015’te duyurulan Android for Work bir kurumsal mobilite yönetimi yani EMM platformudur. Bireysel ihtiyaçlardan çok kurumsal ihtiyaçları karşılamak amacıyla halen geliştirilmek üzere olan bir projedir. Güvenlik, uzaktan yönetim gibi özellikleri yanı sıra çeşitli ürün paketleri de içermektedir. İş dünyasına yönelik bir çözüm olduğunu söyleyebiliriz.

Huawei Honor 5X’e Anroid 6.0 Sürprizi