Yüz Bine Yakın Kullanıcının Tercihi Gigaset SL400

Gigaset SL400 engl kitchen horizontal 1

Alman teknoloji lideri Gigaset’in cep telefonu boyutundaki orijinal metal çerçeve ve tuş takımına sahip  DECT telefonu SL400, bugüne kadar yüz bine yakın kişinin ev ve iş yerlerindeki tercihi oldu. Gigaset, SL400’ün tasarımı ile mekanlara lüks bir dokunuş katmaya devam edecek.

Sabit telefon sektörünün lideri Gigaset, en ince tasarıma sahip yüksek teknoloji telefonu SL400 ile evinize mükemmel uyum sağlıyor. Cep telefonu boyutundaki SL400’ün ince tasarımı ve  teknolojik özellikleri Gigaset kullanıcılarıyla buluşuyor. Gigaset SL400, bugüne kadar  yüz bine yakın kullanıcı tarafından tercih edildi.

SL400

İnce tasarım geniş özellikler

Gigaset SL400, ince tasarımıyla hayatınıza kolaylık katmayı amaçlıyor. Bluetooth özelliğiyle telefonunuzu kulaklıkla kullanma şansı verirken 500 vCard kayıtlık kapasiteye sahip  hafızası ile sevdiklerinizin isim, numara ve detaylarını rahatlıkla kaydetmenizi sağlıyor. Yedeklediğiniz kartvizitlerinizi USB aracılığıyla telefon rehberinize kaydedebilir, Mini USB özelliği sayesinde  bilgisayarınıza bağlanarak Outlook ve  rehberinizi eşleştirebilirsiniz.

Gigaset SL400, okumayı ve menü dolaşımını kolaylaştıran 1.8”çözünürlüğe sahip TFT renkli ekranıyla ilgi çekiyor. Telefonu kişileştirmeyi seven kullanıcılara sevdiklerinin fotoğraflarını yükleme ve telefon numaralarına atama şansı veren  Gigaset SL400,  yüklenen fotoğrafları ekran koruyucu olarak ayarlama ve slayt gösterimi yapma imkanı sağlıyor.

ECO DECT teknolojisi

Gigaset SL400, tasarruflu güç kaynağı ile geleneksel kablosuz telefonlarınıza oranla daha az enerji tüketerekhem çevreyi, hem de cebinizi koruyor. Diğer tüm Gigaset telefonlar gibi el cihazıyla baz istasyonu arasındaki mesafeye göre yayın gücünü azaltıp artıran Gigaset SL400, entegre ECO DECT teknolojisi sayesinde baz istasyonunun yayın gücünü %80’e kadar düşürüyor.

Skoda Rapid Spaceback Görücüye Çıktı!