Yüksek Performans Uygun Fiyat: HTC Desire 510

HTC Desire 510 3V White

HTC’nin en makul fiyatlı LTE cihazı HTC Desire 510, muazzam hızı uygun bir fiyat etiketi ile sunuyor.

HTC, bugüne kadar sunduğu en uygun fiyatlı LTE akıllı telefonu HTC Desire 510’u tanıttı. Dört çekirdekli LTE performansını geniş bir ekran ile birleştiren HTC Desire 510, multimedya açısından çok güçlü. Henüz LTE performansını deneyimlememiş olanlar için, HTC Desire 510 dışarıda video aktarma ve süper hızlı veri indirmenin yüksek kaliteli dünyasına mükemmel bir giriş sunuyor. Hızla yüklediğiniz videoları büyük ekran ayrıcalığıyla izlemenize, dört çekirdekli işlemci gücüyle oyunların tadını çıkarmanıza, fotoğraf, video ve diğer paylaşımlarınızı anında yapabilmemize imkân veriyor.

HTC Desire 510_6V_Black

Çarpıcı hız, yüksek değer

HTC Desire 510, dışarıdayken içeriklerin yüklenmesini beklemeden veya gecikme yaşamadan en son multimedya ozelligini isteyen ama bütçesine de dikkat eden tüketiciler için ideal bir akıllı telefon. En yeni 4 LTE bağlanabilirliği destekleyen HTC Desire 510, en sevdiğiniz içeriklere, yüksek hızlı indirme ve aktarmalar sayesinde daima bir tıklama uzaklıkta olduğunuz anlamına geliyor. Qualcomm’un en yeni dört çekirdekli 1.2 GHz Snapdragon 410 işlemcisine sahip olan Desire 510, ipek gibi pürüzsüz grafikler ve tarama sağlayarak hızlı ve zahmetsizce çoklu görevlendirmeye imkân veriyor. İster internette geziniyor isterse film izliyor veya oyun oynuyor olan, pürüzsüz, akıcı grafikler HTC Desire 510’u en üst düzey multimedya cihazı haline getiriyor.

HTC Desire 510_PerLeft_White

8GB dahili bellek ve genişletilebilir microSD kart yuvası sayesinde, tüm sevdiğiniz uygulama, oyun, müzik veya filmlerinizi boş depolama alanınızın kalmamasından kaygılanmaksızın HTC Desire 510 cihazınızda saklayabileceksiniz.

Cihazın beyaz ve gri renklerinde temin edilebilen polikarbonat gövdesi harika bir görünüm ve his sunarken elinize ve cebinize rahat bir şekilde yerleşiyor. Rahat şekilde isteğe göre uyarlanabilen HTC Desire 510’a özel HTC Dot View kılıf da takılabiliyor. Kılıf kapalı haldeyken dahi çağrıları retro tarzda cevaplandırabiliyorsunuz. Ayrıca ruh halinizi, kişiliğinizi ve tarzını yansıtan kendi matriks duvar kağıdınızı yaratmak için 18 farklı tema veya galeri fotoğraflarınızdan istediğinizi seçerek HTC Desire 510’u sadece size özel hale getirebiliyorsunuz.

Samsung 3D DDR4 DRAM Üretimine Başlıyor!