Yorum Yaptı FBI Tarafından Tutuklandı

FBI

Dünyaca ünlü video paylaşım plaformunda bir videonun altına yorum yapınca FBI harekete geçti, tutukladı. İşin altında Google var.

JeremiahPerez “VetsHuntingCops (Polis Avlayan Veteranlar)” adı ile YouTube’da bir videonun altına şu yorumu yaptı: “Darren Wilson’ın yaptıklarından sonra grubumuz 6 emekli şerif ve polis öldürdü (Not: Darren Wilson, Missouri’de 18 yaşındaki Michael Brown’I öldüren polisin adı).

perez

 

Bu olay nedeniyle, Colorado’da 2 polis daha öldüreceğiz. Polislerin canına kıydığı her suçsuz vatandaş için biz, veteranlar, emekli polislerin canını alacağız. Polisler, özgürlük isteyen Amerikanların en büyük düşmanı ve karşı atak yapmanın sırası geldi artık”. Yorumdan kısa bir süre sonra evine FBI ajanları baskın yaptı ve Perez karşı koymadan güvenlik güçlerine teslim oldu ve yorumu kendisinin attığınıda söyledi.Fakat Perez adlı genç yorumda yazılanların tamamiyle yalan olduğunu söyledi ve bu olayda ki tek amacının yazdıklarının bir şekilde gerekli kişilere ulaşacağını, sesini duyurmak istediğini dile getirdi.Perez’in güvenlik görevlerini raporlayan Google’dı ve bu Google’ın yaptığı ilk raporlama işleme değildi.

Patlayan Telefonlar Arasına LG’de Girdi