Yeni Renault Clio,Sportif Modeliyle Göz Kamaştırdı!

renault clio rs

Türkiye’de yılın son çeyreğinde satışa sunulacak Yeni Renault Clio ile birlikte GT-Line ve performans tutkunlarına hitap eden RS versiyonları da yollara çıkacak.

Clio GT-Line’ın ön tamponunda metal hava giriş kanalları, eşikler 16 veya 17  inç jantlar, krom egzoz çıkışı ve metal arka tampon paneli göze çarpıyor. Clio GT-Line’ın kabininde ise mavi ayrıntılar göze çarpıyor. İç mekanda ise GT-Line amblemini taşıyan deri kaplı Clio RS direksiyon simidi, özel döşemelere sahip Clio RS koltukları ve alüminyum pedal takımı öne çıkıyor.

Renault Clio

Yeni Clio RS’nin Trophy versiyonu 200 HP ve 220 HP güce sahip iki farklı benzinli motor seçeneğine sahip. Bu motorlar altı vitesli çift kavramalı otomatik EDC vites kutusu ve direksiyondan vites değiştirme kulakçıklarıyla birlikte sunuluyor. 200 HP gücündeki motor, Sport ve Cup şasiyle birlikte sunuluyor. 220 HP’lik motor ise Trophy’de tercih edilebiliyor. Araç 0-100km/s hızlanmasını 6.6 saniyede gerçekleştiriyor. Araç ayrıca Kalkış Kontrolü, üç farklı sürüş moduna sahip.

Yeni Fransız mucizesi Renault Clio’nun çok özel modelinin fiyatının 30.000 euro civarında şekillenmesi bekleniyor.

Forza Horizon 3’de Akıl Almayan İşler!