HDS Flash çözümleri dijital dönüşümü hızlandırıyor

hds

Hitachi’nin yüzde 100 iştirakli şirketlerinden Hitachi Data Systems (HDS), gelişmiş servis kalitesi ve yeni kişiselleştirilebilen veri azaltımının yanı sıra all-flash bulut katmanına desteği de içeren Depolama Sanallaştırma İşletim Sistemi’nin yeni nesil çözümü olan SVOS 7.0’ı duyurdu.

Yeni şirket VSP sistemlerini de içeren, tüm Hitachi Sanal Depolama Platformu (VSP) dizilimlerine uygun SVOS 7.0, işletmelerin daha iyi müşteri deneyimi ve sektör lideri yatırım karlılığına sahip olmaları için tasarlandı.

Günümüzün dijital ekonomisinde müşterilerin gerçek zamanlı bilgiye ulaşması ve işletmelerin operasyonlarından en üst düzey maliyet etkinliği sağlaması kritik öneme sahip. SVOS 7.0, bu ihtiyaçları karşılamak için gelişmiş flash’a duyarlı IO ek belleğinin yanı sıra bir çok özelliği de bulunuyor. Bunlar;

  • Servis Kalitesi (QoS): İş yüklerinin bant genişliği kullanımını tekeline almasını engelliyor ve diğer tüm all-flash alanlardan daha fazla öngörülebilir gecikme süresi için iş yüklerinin veri kullanımını ayarlıyor.
  • Uyarlanabilir veri azaltımı: 2:1, 5:1 ya da daha fazla kapasite tasarrufu için SVOS içerisinde de-duplication ve sıkıştırma sağlıyor. SVOS 7, daha düşük gecikme süresi için FMD’lerin sıkıştırma yüklerini üstüne alabiliyor.
  • All-flash bulut katmanlaması: Çok daha öngörülebilir maliyetler ve all-flash’e daha hızlı geçişlere yönelik özel ya da açık bulut depolaması için saydam dosya aktarımı sağlıyor.

SVOS 7.0, tüm yeni ve varolan VSP G serisi ve F serisi sistemlerle uyumlu. Mevcut müşteriler SVOS 7.0’ın ve işler aksatmadan güncelleme yapan veri tekilleştirme ve sıkıştırma özelliklerinin avantajlarından yararlanabiliyorlar.

HDS, bu ürünlerle aynı zamanda şirket VSP ürün ailesini de güncelliyor. All-flash VSP F serisi ürün ailesi all-flash VSP F1500’ü de içine alacak şekilde genişliyor. Cihaz başına 14TB’ye kadar artırılabilen kapasitesiyle yeni ve yüksek yoğunluklu Flash Modül (FMD) teknolojisi üzerine inşa edilen yeni VSP F1500 4.8M IOPS’in üzerinde ve 40PB’ye kadar çıkan etkili flash kapasitesi sağlıyor. VSP F1500 kurumlara sağladığı üstün fiyat / performans faydasıyla büyük boyutlu BT birleşimlerini yönetmek isteyen şirket müşterileri için tasarlanmıştır.

HDS, zamanla all-flash’e geçmeyi düşünen işletmeler için yeni VSP G1500’ü sunuyor. VSP G1500 sunduğu 4.8M IOPS ile varolan VSP G1000’i yüzde 20 geliştiriyor ve birbirinden bağımsız iş yüklerini yüzde 40’a kadar daha hızlı çalıştırıyor. Mevcut VSP G1000 müşterileri mevcut veriler üzerinden ve geçiş sırasında bir kesintiye yol açmadan G1500’e yükseltebilirler. Bu çok daha güçlü G1500 platformuna geçişi basitleştiriyor ve HDS’in yatırımı koruma sözünü de güçlendiriyor.

HDS, SVOS 7’nin çıkışı ve gelişmiş VSP ürün ailesinin birleşmesiyle veri yönetimini basitleştirecek yönetim yığınını bir üst seviyeye taşıyor. Hitachi Storage Advisor, Automation Director ve Infrastructure Analytics Advisor yazılımlarının yeni versiyonları müşterilerin yeni SVOS 7 fonksiyonlarını kolayca uygulamalarına ve sürecin karmaşasını azaltmaya olanak veriyor.

Foxconn,Apple için Kablosuz Şarj Aksesuarı Üretiyor!