Yeni Gear 360 kullanıcı ile buluşuyor

samsung gear 360 2017 01

Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S8 ve S8 Plus ile eş zamanlı olarak tanıttığı yeni Gear 360 satışa sunuluyor.

21 Nisan’da düzenlediği özel bir etkinlikte yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S8 ve S8 Plus’ı tanıtan Samsung, aynı zamanda bazı aksesuarları da kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Yeni Gear 360 da 21 Nisan’da tanıtılan aksesuarlardan biriydi.

Kullanıcıların diledikleri an canlı 360 derece videolar yayınlamasını sağlayan yeni. Gear 360, şık tasarımı ve pratik kullanımı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

4K video kaydına imkan veren Samsung’un yeni taşınabilir kamerası. YouTube’tan 2K kalitesinde canlı video yayını yapma fırsatı da sunuyordu.

21 Nisan’daki etkinlikte 350 dolara satışa sunulacağı belirtilen yeni Gear 360’ın sevkiyatları yarın start alıyor. 12 Mayıs itibariyle Avrupa’da satışa sunulacak olan cihazın İngiltere’deki fiyatı 219 Pound.

Samsung’un özellikle YouTuber’lara yönelik satışa sunacağı yeni oyuncağının ülkemizde ne zaman raflardaki yerini alacağı ise henüz netleşmiş değil.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S8 ve S8 Plus satışları şu aralar oldukça iyi gidiyor. Güney Kore’de ülkenin en fazla ön sipariş alan telefonu olan Galaxy S8, Amerika’da ise en Samsung’un en fazla talep gören akıllı telefonu oldu.

Hatırlanacağı üzere Samsung, Galaxy S8’in satış fiyatını etkinlikte 4399 TL olarak duyurmasına karşın, çıkış tarihinde fiyatı 3999 TL olarak güncellemişti.