Xperia Z3+’nın Hızlı Şarj Özelliği Detaylandı

xperia z3 plus hizli sarj ozelligi

Sadece Japonya’da Xperia Z4, dünyanın geri kalanında Xperia Z3+ olarak adlandırılan Sony’nin yeni amiral gemisinin hızlı şarj özelliği detaylandı.

Qualcomm’un güncel yongalarında yer alan hızlı şarj özelliğinden Xperia Z3+ isimli amiral gemisi de faydalanacak. Sony UCH10 şarj aletiyle birlikte sadece 10 dakikalık şarj ile 5.5 saat kullanım ömrü mümkün olacak.

sony-uch10-hizli-sarj-aleti

20 Nisan’da Japonya’da tanıtılan Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia Z3+‘ın önümüzdeki yaz aylarında Avrupa pazarına, dolayısıyla ülkemizde satışa çıkması bekleniyor. Ancak bu telefonun farklı bir özelliği olacak. Günlük hayatımızın en büyük sorunlarından bir tanesi olan akıllı telefonların şarj sorununa, Xperia Z3+ bir çözüm sunuyor. Sony UCH10 isimli şarj aletiyle Xperia Z3+‘yı şarj ederseniz, sadece 10 dakikalık bir sürede 5.5 saat boyunca kullanmanıza yetecek enerjiyi telefona depolayabiliyorsunuz. Telefonu tüm gün kullanmak için ise 45 dakikalık şarj süresi yeterli olacak.

UCH10 isimli şarj aletinin telefonla birlikte mi yoksa ayrı olarak mı satılacağı konusunda henüz bir bilgi yok. Ancak şarj aletinin siyah ve beyaz renk seçenekleri olacağı, fotoğraflarla ortaya çıktı. Ancak tabii ki bu kullanım süreleri, telefonu hangi şartlarda kullandığına göre değişkenlik gösterecektir. Ayrıca Sony, UCH10 isimli şarj aletinin Xperia Z3 Compact modeliyle de uyumlu olduğunu söyledi. Xperia Z3+nın çift SIM kartlı versiyonu, bu özellikten faydalanamıyor.

Apple Watch Rekora Doymuyor!