Xperia Z3 serisine Android 6 güncellemesi geliyor!

sony xperia android 6 0 marshmallow

Xperia serisi akıllı telefonlarıyla güncellemeler konusunda kullanıcılarını üzmeyen Sony’den müjdeli haberimiz var. Android 6.0 Marshmallow güncellemesi Xperia Z3 ailesine gelecek. Detayları haberimizde.

sony-xperia-android-6-0-marshmallow

Dün sizlerle paylaştığımız Android 6.0 güncellemesi alacak tüm Sony modelleri başlıklı haberimizde, Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak tüm Sony akıllı telefon ve tablet bilgisayarları aktarmıştık. Bu gelişmenin hemen ardından Sony, resmi bloğunda bir gönderi daha paylaştı.

Sony’nin başarılı Xperia Z3 ailesi, yeni Android sürümünü alan ilk cihazlardan biri olacak. Sony, test programına başladığını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Almanya, İngiltere, İsviçre, Danimarka, Norveç, Finlandiya gibi bazı ülkelerde Sony, test programına başlayacağını duyurdu. Kullanıcılar, başvuru yaparak Android 6.0 Marshmallow güncellemesini herkesten önce deneme fırsatı yakalayacak. Aynı zamanda yeni sürümdeki hataların giderilmesi için Sony’ye veri gönderecek. Bu sayede küresel güncelleme hızlı bir şekilde yayınlanacak.

10.000 kişiden oluşacak olan test grubuna katılabilmeniz için yukarıdaki ülkelerden birinde olmanız ve Xperia Z3 veya Xperia Z3 Compact modellerinden birine sahip olmanız gerekiyor. “Sony Concept for Android: Marshmallow Edition” isimli programa katılacak olan kişilerin başvuru formu doldurması gerekiyor.

Sony ve HTC, Android 6.0 sürümü için oldukça hızlı davranıyor. Henüz daha Xperia Z5 ailesi piyasaya çıkmadığı için Sony, Xperia Z3 ve Xperia Z3+ modellerini güncelleme konusunda oldukça önemsiyor.

Android 6’nın içindeki gizli oyun!