Xperia Z3+ ve Xperia Z4 tablet de Marshmallow aldı!

sony marshmallow

Dün akşam saatlerinde Türkiye’de yayınlanan Xperia Z5 içni Marshmallow güncellemesi, Xperia Z3+ ve Xperia Z4 tablet modellerine de ulaştırıldı.

Sony camiası son 24 saattir oldukça aktif. Japonya merkezli firma, Android 6.0 Marshmallow güncellemeleri için verdiği sözü tuttu. 2016’nın ilk çeyreğinde çıkması beklenen güncelleme, dün küresel olarak çoğu ülkede yayınlandı. Xperia Z5 ailesine verilen güncellemenin haricinde Xperia Z3+ ve Xperia Z4 tablet modelleri de artık güncel!

Xperia Z3+ ve Xperia Z4 tablet için Marshmallow

Xperia Blog tarafından paylaşılan habere göre Sony Xperia Z4 tablet modelinin Wi-Fi versiyonu (SGP712) ve Xperia Z3+ akıllı telefon Android 6.0 Marshmallow güncellemesini aldı. Xperia Z3+ modelinin çift SIM kartlı versiyonu için ise henüz bir süre daha beklemek gerekiyor.

Eğer bu cihazlardan birini kullanıyorsanız, güncellemenin cihazınıza gelmesi an meselesi. Bazı kullanıcılar güncellemeyi göremediklerini ancak Sony PC Companion yazılımı ile güncellemeyi indirebildiklerini söylüyor. Android 6.0 Marshmallow güncellemesi dalga dalga dağıtıldığı için bir süre daha beklemek gerekebilir.

Güncelleme sonrasında Sony’nin arayüzde yaptığı iyileştirmeler ve Android 6.0 Marshmallow özellikleri Xperia Z3+ ve Xperia Z4 tablete ulaşıyor. Henüz herhangi bir sorun veya hatadan bahsedilmiyor. Güncelleme yapmadan önce önemli verilerinizi yedeklemenizi öneriyoruz. Sony ailesinde artık Xperia Z3 modelinin güncellenmesi bekleniyor.

Xperia Z5 için Marshmallow güncellemesi Türkiye’de!