Xperia Z3 ile PS4 Uzaktan Oynatma Deneyimi

z3 3

Sıradan oyun deneyimiyle vedalaşın. Xperia Z3 üzerindeki PS4 Uzaktan Oynatma özelliği sayesinde gerçek PS4 oyunlarını yüksek kaliteli telefonla oynayın. Bu Videoda sizlere Xperia Z3’ün PS4 Uzaktan Oynatma özelliğini tanıtacağız.

PS4 konsolunuza evinizdeki Wi-Fi ağınızdan bağlanarak DUALSHOCK 4 kumandanızla sevdiğiniz oyunları istediğiniz odada oynamaya ne dersiniz. Olmaz demeyin. Xperia Z3, en çok sevilen PS4 oyunları evin içinde mobil hale getirdiğini biliyor muydunuz? Üstelik Xperia Z4’ün etkileyici parlaklıkta ekranı ve sahip olduğu dijital gürültü önleme teknolojisiyle kendinizi oyuna kaptırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Evet doğru duydunuz. Evinizin her yerinde oyun oynayın. Mutfaktan uzak galaksileri keşfedin. Balkonunuzda muhteşem goller atın. PS4 Uzaktan Oynatma ile oyunların eğlenceli dünyasına kapılacaksınız.

Bu teknolojinin Kurulum gayet kolay. Önce PS4 ve Xperia cihazınızın, ev Wi-Fi ağınıza bağlı olduğundan emin olun. Ardından Google Play’den Uzaktan Oynatma uygulamasını indirin ve oyun oynamaya başlayın.

z3 3

İşte bu kadar kolay. Oyun keyfini daha da arttırmak için Oyun kumanda yuvası olan GCM10’u tercih edin. Oyun Kumandası Bağlantı Aksesuarı GCM10, siz evinizin istediğiniz yerinde, Wi-Fi ağı üzerinden gerçek oyun deneyiminin tadını çıkartmanıza yardımcı olacak. Öyle ki DUALSHOCK 4 ve smartphone’unuzu güvenli bir biçimde tutmak için tasarlanan bu cihaz özgürlüğünüzü hiçbir şekilde kısıtlamıyor.

Unutmadan söyleyelim. PS4’ün Televizyona aktardığı görüntü, kablosuz olarak Xperia Z3’e aktarılıyor. Bunun avantajı Televizyonda farklı bir yayın izlenildiğinde bile oyun keyfini Xperia Z3’de devam etmeniz mümkün olması.

Iron Man Temalı iPhone 6 Konsepti