Sony Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact, Ayrıcalıklı Tekliflerle Avea’da

xperia z3

Sony’nin yeni ürünleri Sony Xperia Z3 ve Sony Xperia Z3 Compact’ı, 36 aya varan taksit seçenekleriyle Avea İletişim Merkezleri’nde teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuyor.

xperia-z3-compact

Sony’nin, dünyanın ilk ve tek PS4 Remote Play (PS4 uzaktan oynama) özelliğine sahip yeni Sony Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact, düşük ışıkta en iyi fotoğraf çekme özelliği, en yüksek suya ve toza dayanıklılık seviyesi olan IP 65/68 sertifikaları ve iki gün süren uzun pil ömrü ile “En’lerin telefonu” olarak, Avea’nın bol seçenekli akıllı cihaz portföyündeki yerini aldı.

Dünyanın en iyi akıllı telefon kamerasıyla, en gelişmiş video çekim deneyimini sunan Sony Xperia Z3, düşük ışıkta bile her detayı yakalıyor.

xperia-z31

Sony’nin yeni ve geliştirilmiş SteadyShot Görüntü Sabitleme Teknolojisi ile hareket halindeyken bile sarsıntısız görüntüler çekebilme imkânı sağlayan Xperia Z3, 5,2 inç Full HD ekranı, siyah, beyaz ve yeni “bakır renk” seçeneğiyle, estetik ve üstün teknolojiyi tek telefonda bir araya getiriyor.

4,6 inç ekran boyutuyla, kompakt boyutlarda bir telefon deneyimi tercih edenler için tasarlanan yeni Xperia Z3 Compact ise, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle son kullanıcıya ulaşıyor. 

Ridley Scott, Prometheus 2 İçin Daha Değişik Bir Yaratık Sözü Verdi