Xiaomi Redmi Note satışlarını açıkladı

redmi 9 2

Hali hazırda akıllı telefon pazarındaki en büyük isimlerden biri olan Xiaomi, Redmi Note serisinin toplam satışlarına ilişkin bir açıklama yaptı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Xiaomi Redmi Note satışlarını açıkladı. Akıllı telefon pazarında güç kazanan isimlerden biri olan Xiaomi, geçtiğimiz gün Çin’de özel bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen bu etkinlikte Redmi Note modellerinin başarısına da değinildi. Xiaomi tarafından yapılan açıklamaya göre şimdiye kadar 240 milyondan fazla Redmi Note modeli satıldı.

Bilindiği üzere Redmi Xiaomi’nin yan markalarından biri. Genel olarak orta segmentte yer alan uygun fiyatlı modeller geliştiren Redmi bu sayede kısa sürede önemli bir kullanıcı kitlesine erişmişti.

Ülkemizde de hayli popüler olan Redmi’nin en çok satan serisi ise şüphesiz Note diyebiliriz.

gh54yu45

Xiaomi Redmi Note satışlarını açıkladı

Xiaomi’nin son dönemdeki yükselişinde Redmi modellerinin de önemli bir payı olduğunu sürekli dile getiriyorduk. Keza Çinli üretici tarafından yapılan açıklama da bu durumu kesinleştirmiş oldu.

Neresinden bakarsanız bakın sadece Redmi Note serisinin 240 milyondan fazla satmış olması çok büyük bir başarı. Bu sayıya diğer Redmi modelleri de eklendiğinde, Redmi’nin satış rakamları belki de Xiaomi’yi bile geçecektir.

Önümüzdeki süreçte Redmi Xiaomi’den ayrılıp bağımsızlığını ilan ederse kimse bu duruma şaşırmayacaktır. Bu tablo için tam olarak boynuz, kulak meselesi diyebiliriz. Elbette işin arkasındaki asıl markanın Xiaomi olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Volvo kendi kendini süren prototipi için Lego’yu örnek almış