Xiaomi MIUI 13 geliyor! İşte detaylar

Xiaomi MIUI 13 geliyor! İşte detaylar

Xiaomi, MIUI 12.5 güncellemesini dünya çapında uygun cihazlara sunuyor. Öte yandan şirket, kullanıcıların karşılaştığı sorunu çözmek için ‘MIUI Pioneer Group’ sistemini de kurdu. Bunların üzerine internette Xiaomi MUI 13 söylentileri dolaşmaya başladı.

Çin’den güvenilir bilgiler veren Digital Chat Station‘a göre, MIUI 13 gerçekten de Xiaomi tarafından test ediliyor. Şirket, her şeyden önce son iki yılda piyasaya çıkan cihazların güncelleme alacağını söylüyor. Xiaomi’nin amiral gemileri ve popüler orta sınıflar için üç MIUI güncellemesi ve bütçe akıllı telefonlar için iki MIUI güncellemesi sağladığı bilindiğinden, ikinci bilgi pek de şaşırtıcı değil. Ek olarak, bu haftanın başlarında başka bir sızıntı, yaklaşmakta olan Mi MIX 4’ün MIUI 13 ile birlikte piyasaya sürüleceğini söyledi. Bu akıllı telefonun üçüncü çeyrekte piyasaya sürüleceği söyleniyor. Bu nedenle, MIUI’nin en son sürümü de yaklaşık olarak aynı zamanda duyurulacak gibi duruyor.

Xiaomi MIUI 13 geliyor! İşte detaylar

Daha önceki raporlara göre Xiaomi, sistem uygulamalarını MIUI 13’e uyarlamaya başladı. Hatta bir söylenti Xiaomi MIUI 13 için Haziran ayında çıkacağını öne sürdü ama durum öyle görünmüyor. Çünkü bu tarihte herhangi bir gelişme olmadı.Söylentiler ne olursa olsun bu kadar haber çıktığına göre yakında bir şeyler netlik kazanacaktır. Önümüzdeki günlerde resmi duyurusu yapılmadan önce Xiaomi’nin mobil işletim sisteminin bir sonraki ana sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz.

Koronavirüs aşısı sperm sayısını etkiliyor mu: Bu araştırma sonuçları çok konuşulacak