Xiaomi Mi Max modeli 8 milyon ön sipariş aldı

xiaomi mi logo

Bir çok modeli büyük satış rakamları alan Çinli Xiaomi, Mi Max modeli ile 8 milyon ön sipariş rakamına ulaştı bile.

mı max

5 gündür ön siparişe açılan Mi Max modeli şimdiden rekora koşmaya başladı bile. Böyle giderse 14 milyon sipariş Xiaomi Mi 5 modelini bile geçebilir.

6.44 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan Xiaomi Mi Max, sadece 7.5mm kalınlığında ve arka kısımda tutuş hakimiyeti açısından kavisli bir yapı sunulmuş. Xiaomi Mi Max, üç farklı versiyonla kullanıcıya ulaşacak. İlk versiyonda 2 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği olan Snapdragon 650 yonga seti ile 3GB RAM mevcut. Bu versiyon, nispeten en güçsüz olanı diyebiliriz. Diğer versiyon 4 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği olan Snapdragon 652 yonga seti ile 3GB RAM ile geliyor. En güçlü versiyon ise Snapdragon 652 yonga seti ve 4GB RAM kullanıcıya sunuyor. Fiyatlar ise modele göre değişiyor.

Termal bütçeyi iyi kullanan Xiaomi, cihazı 4850mAh kapasiteli bir batarya ile sunmuş Bu sayede, bir günü rahatlıkla çıkarabileceği söyleniyor. Arka kısımda 16MP çözünürlüğünde kamera, ön kısımda geniş açılı 5MP çözünürlüğünde kamera, parmak izi okuyucu, kızılötesi modülü, MIUI 8 arayüzü gibi özelliklerde kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Xiaomi Mi Max modeli, en düşük versiyon 230$ yaklaşık fiyat ile satılacak. Orta versiyon ise 260$ civarında bir fiyat etiketi barındırıyor. En güçlü versiyon ise 306$ ile kullanıcıya ulaşacak. Cihazın hızlı satış olarak yapılacak ilk etkinliği, 17 Mayıs tarihinde olacak.

Samsung’tan Akıllara Durgunluk Veren Konsept!