Xiaomi Mi Air 2S tanıtıldı! İşte teknik özellikleri

Mi Air 2S 2

Xiaomi, çok daha fazla pil ömrüne (toplam 24 saate kadar) ve gelişmiş Bluetooth teknolojisine sahip Mi Air 2S kablosuz kulaklıklarını (TWS) tanıttı. 

Xiaomi Mi Air 2S, Qi kablosuz şarjı destekleyen ve altında bir USB-C bağlantı noktasına sahip bir kutuda geliyor. Kutunun tam olarak şarj edilmesi bir saati buluyor. Kulaklıklar 5 saatlik aralıksız çalma süresine sahip ve bu durumda onları tekrar şarj ederek toplam 24 saat kullanabiliyorsunuz. Kutuda Qi standart kablosuz şarj teknolojisi desteği bulunuyor. Bu istatistikler önceki nesle oranla % 70 daha fazla. Ayrıca Xiaomi yeni kablosuz kulaklığında üç boyutlu ses deneyimini artırmak amacıyla binaural senkron iletim teknolojisini kullanıyor ve bu sayede ses gecikmesi en aza indiriliyor.

Mi Air 2S

Mi Air 2S kablosuz kulaklıklarda aktif gürültü engelleme teknolojisi bulunmuyor. Ancak Xiaomi görüşme sırasında dışarıdan gelen sesleri bastırmak için mikrofon kullanıyor. Kulaklıklardan bir tanesine dokunarak ses açıp kapayabilir, aramaları yanıtlayabilirsiniz. Kulaklıklarda yer alan IR sensörler sayesinde herhangi bir kulaklığı kulağınızdan çıkardığınızda o sırada çaldığınız müzik otomatik olarak duruyor.

İşte kablosuz kulaklığın fiyatı

Air 2S, MIUI çalıştıran telefonlar ile yüzde yüz uyumlu çalışıyor. Şunu kastediyoruz: MIUI arayüz kullanan bir telefona sahipseniz kulaklıkları telefondan çıkardığınız anda telefona bir bildirim gidiyor ve otomatik eşleşme sağlanıyor. Tasarımsal olarak Freebuds kulaklıkları andıran bu kablosuz kulaklıkları ön sipariş avantajı ile birlikte 56$’dan satın alabilirsiniz. Ancak kulaklıkların şimdilik Çin pazarında satışa sunuluyor. Bir kaç hafta içerisinde diğer pazarlarda bulunan Xiaomi mağazalarında yerini alacak.

Samsung G. Kore’de de Snapdragon kullanacak!