Xiaomi Mi 10 Ultra fiyatı sızdırıldı

Xiaomi Mi 10 Ultra

Xiaomi’nin yakın zamanda tanıtacağı amiral gemisi modelinin fiyatı sızdırıldı. İşte Xiaomi Mi 10 Ultra fiyatı ve diğer detaylar.

Xiaomi önümüzdeki günlerde önemli bir etkinliğe imza atacak. Çinli üretici bu etkinlikte yeni amiral gemisi modeli Mi 10 Ultra’yı tanıtmayı planlıyor. Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler ışığında Mi 10 Ultra’nın Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 865+ yonga seti ile geleceğini öğrenmiş durumdayız.

Ayrıca dahili depolama tarafında da 256GB ve 512GB’lık iki farklı opsiyon kullanıcıları bekliyor. RAM tarafında ise 12GB’lık tek bir seçenek bulunuyor. Peki Xiaomi bu üst segment modelini nasıl bir fiyat etiketiyle satışa sunacak?

İşte Xiaomi Mi 10 Ultra fiyatı

Bilindiği üzere Xiaomi agresif fiyat politikasına sahip bir şirket. Dolayısıyla belirlediği etiketler piyasa ortalamasının aşağısında kalıyor. Nitekim aynı durum Mi 10 Ultra fiyatı için de geçerli.

Geçtiğimiz gün sızdırılan bir rapora göre Mi 10 Ultra fiyatı 6299 yuan’dan başlayacak. Bu da yaklaşık olarak 900 dolara denk düşüyor.

xiaomi mi 10 ultra n

12GB RAM ve 512GB’lık dahili depolama alanına sahip versiyonun fiyatı ise 6999 yuan yani 1000 dolar olarak belirlenmiş. Bu fiyatların bahse konu özelliklere sahip bir telefon için makul olduğu söylenebilir. Lakin Mi 10 Ultra’nın ülkemizdeki fiyatı muhtemelen cep yakacaktır.

Zira yurt dışında 1000 dolarlık etikete sahip olan modelin ülkemizdeki fiyatı muhtemelen 12.000TL’den aşağı olmaz. Yine de bekleyip göreceğiz.

Xiaomi Mi 10i ortaya çıktı! İşte özellikleri!