Xbox Series X sunumu Türkçe olabilir!

Xbox Series X sunumu

Yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X sunumu bugün düzenlenecek. Bu etkinlik Türkçe olarak yayınlanacak gibi görünüyor.

Sony’nin PlayStation 5 sunumundan sonra uzun bir sessizliğe bürünen Microsoft cephesi bugün sessizliğini Xbox Series X sunumu ile bozacak. Türkiye saati ile 18:00’da başlayacak olan bu etkinlik bildiğiniz gibi İngilizce olarak düzenlenecekti. Ancak bugün gelen açıklamalar, etkinliğin Türkçe olabileceğini gözler önüne seriyor.

PlayStation Yaz İndirimi başladı! İşte fiyatı düşen oyunlar!

Xbox cephesinden Aaron Greenberg, bugün attığı Tweet ile sunum için Türkçe dil desteği üzerinde çalıştıklarını belirti. Henüz kesin olmamakla birlikte sunumun Türkçe olacağı söyleniyor. Eğer Xbox ekibi altyazıyı ayarlayabilirse, tarihte ilk defa bir konsol sunumunu Türkçe altyazı ile izleyebileceğiz.

Türkiye saati ile 18:00’da başlayacak olan bu etkinliği aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Bu etkinlikte Xbox Series X’in özelliklerinin yanı sıra, Halo Infinite ve Microsoft’un yeni oyunları duyurulacak. Eğer Microsoft bu sunumu da sadece Halo Infinite ile doldurur yeni IP tanıtamazsa, yeni nesil konsol savaşlarında PlayStation 5 elini kolunu sallaya sallaya zirveye yerleşir.