Xbox One X otelinde uyku yok, aralıksız oyun var!

microsoft xbox one

Microsoft, oyun severlere unutulmaz bir hafta sonu sunma amacıyla Xbox One X otelini açıyor.

Microsoft, yeni nesil oyun konsolu Xbox One X için promosyon çalışmalarını sürdürüyor. Örneğin, Avustralya’dan oldukça dikkat çekici bir kampanya haberi geldi. Birçok oyuncu, tüm gece boyunca uykusuz kalarak oyun oynamayı çok sever. Hele arkadaşlarıyla birlikte oynuyorsa. İşte yetkililer de bu temadan yola çıkarak Xbox Oteli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

The Xbox Stay n’ Play isimli etkinlik, sizi bir hafta sonu boyunca evinizden alıyor ve Xbox temasıyla süslenmiş bir oyun oteline götürüyor. Bu otelde oyunculara özel olarak tasarlanmış odalar var. Odalarda Xbox One X konsollardan 4K televizyonlara, gelişmiş ses sistemlerine kadar her şey var, ama uyumak yok. İstenen, arkadaşınızla birlikte cuma akşamından pazar akşamına kadar (3-5 Kasım tarihleri arasında) Xbox One X’te yer alan Forza Motorsport 7, Assassin’s Creed Origins, Call of Duty ve Minecraft da dahil birçok oyunu 4K çözünürlük kalitesiyle oynamanız.

Tabii bu otelde kimlerin kalacağı çoktan belirlendi ve biletler zaten tükendi. Sidney şehrinde gerçekleştirilecek bu etkinlik, şüphesiz ki katılım şansını elde eden oyuncular için unutulmaz bir deneyim olacak. Benzer bir etkinliğin ülkemizde de yapılması hoş olabilir.

It, gişede şov yapıyor. Blade Runner 2049 ise fenalarda