Xbox Game Pass Nisan oyunları açıklandı!

xbox one oyun fiyatları 1

Xbox Game Pass’in Nisan ayı oyunları açıklandı. Xbox One sahiplerini bu ay Game Pass’te; Monster Hunter World, Prey, Life is Strange Episode 2, Resident Evil 5, The Walking Dead ve The Golf Club 2 oyunları bekliyor.

Xbox One’ın en çok sevilen sistemi Game Pass, Nisan ayında da oyunculara birbirinden güzel oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Game Pass sahiplerine bu ay içerisinde; birçok AAA yapım ücretsiz olarak sunulacak. Peki, Xbox One ve Game Pass sahipleri bu ay hangi oyunlara ücretsiz olarak erişebilecek?

İşte Xbox Game Pass Nisan oyunları!

Bu ay içerisinde; Monster Hunter World, Prey, Life is Strange Episode 2, Resident Evil 5, The Walking Dead ve The Golf Club 2 oyunları ücretsiz olarak dağıtılacak. Aylık 59,99 TL olan Game Pass’e geçtiğimiz ayda da bir çok AAA yapım eklenmişti. Ancak bu oyunların birçoğu Mart sonu duyurulup sunulmuştu.

İndirime giren Xbox One oyunları – 9 Nisan haftası

Xbox ekibi muhtemelen Nisan ayının sonlarına doğru bu oyunlara ek olarak 1 veya 2 adet daha AAA yapımı sisteme ekleyeceğini duyuracaktır. Bakalım Türkiye’de oyun fiyatlarına yaptığı zam ile tepki alan Xbox ekibi, Game Pass ile kendini affettirebilecek mi?

Xbox Game Pass