X yeni özelliklerini duyurdu

X, içerik oluşturuculara para ödemeyecek!

X ne yazık ki beklenen başarıyı elde edemedi ancak Elon Musk vazgeçecek gibi durmuyor. İşte platformun yeni özellikleri.

X, aslında pek de kullanışlı olmayacak bazı özellikler sundu. Artık kullanıcılar platformda sesli ve görüntülü görüşme yoluyla birbirlerini arama seçeneğine sahip olacak. CEO Linda Yaccarino daha önce ağustos ayında sosyal medya sitesine görüntülü sohbetin geleceğini doğruladığı için bu özellik tamamen sürpriz değil. Elon Musk Twitter’ı büyük hayallerle almış olsa da ne yazık ki beklenen başarı gerçekleşmedi.

X yeni özelliklerini duyurdu

X platformuna girdikten sonra, bazı kullanıcılar “Sesli ve Görüntülü aramalar burada!” şeklinde bir uyarıyla karşılaşıyor. Bilgi isteminde özelliğin nasıl çalışacağı ile ilgili açıklamalar da yer alıyor. Bu seçenekler Direkt Mesajlarınızın ayarlar bölümünde bulunabilir. X’teki kişilerin sizi aramasına izin vermek istemiyorsanız DM’lerinize gidebilir ve Ayarlar menüsüne girebilirsiniz. Buradan arama seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz. Ancak, özelliği açık tutmak istiyorsanız, doğrulanmış kullanıcılardan, rehberinizdeki kişilerden veya yalnızca takip ettiğiniz kişilerden gelen aramalara izin vermeyi seçebilirsiniz.

X, özellikle azınlık toplulukları için güvenli alan oluşturma konusunda çok iyi bir geçmişe sahip değil; dolayısıyla birçok kişi bu özelliği kullanmayacaktır. Twitter’ın başarısızlığının ardından Elon Musk yılmayıp platformu geliştirmeye devam ediyor ancak ne yazık ki pek olumlu sonuçlar ortaya çıkmıyor. Yine de Musk denemekten vazgeçmeyecek desek yanlış olmaz.

Maserati MSG Racing, Valensiya’da gerçekleşen testlerde 10. sezona hazırlanıyor