WWE 2K15’in Oynanış Videosu Sızdı!

WWE 2K15in Oynanis Videosu Sizdi

Önceki haberlerimizde seriyi bu yıl eline alan 2K Sports’un oyun severlere en iyi WWE deneyimini yaşatabilmek için kollarını sıvadığını belirtmiştik.

Dün başlayan Gamescom oyun fuarı kapsamında sergilenen oyunun oynanış videosundan bir bölümü sızdırmayı başaran bir oyuncunun paylaştığı video 2K’nın çabalarını kanıtlar nitelikte.

WWE 2K15'in Oynanis Videosu Sizdi!

Sızdırılan görüntüden anlaşıldığı üzere dinamik ve doğal güreş müsabakasının atmosferini ön plana taşıyan şirket oyun severlere yepyeni bir WWE oyunu sunmaya hazırlanıyor. Randy Orton’un ilk olarak ringe çıkışı sırasında yüzündeki mimik animasyonunun gerçekliği dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Sonrasında tipik bir WWE maçı izliyor havası yaratan oyun hayranlarını şaşırtmayı başarıyor.Cesaro ve Orton’nun müsabakasında darbe yendikten sonra eski oyunlardaki gibi birden yerden kalkmadan, normal tepkiler vererek güreşe devam ediyor. Oyunda kapma animasyonlarının dışında yeni detaylar görünmüyor.

WWE 2K15 ‘in tam kadrosu WWE’nin dört büyük şovundan birisi olan Summerslam’den bir gün önce açıklanacağı da belirtildi.

İşte Gamescom’a katılan bir oyuncunun sızdırdığı o video;

Facebook’ta Yeni Tehlike: Color Scam!