Wolfenstein 2 için çıkış videosu yayınlandı

wolfenstein

Önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak olan Wolfenstein 2 The New Colossus için çıkış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

FPS oyun kültürünün yapı taşlarından biri olan Wolfenstein, yıllar sonra Machine Games ve Bethesda’nın elinde tekrardan hayat bulmuştu. Sil baştan startı verilen serinin ilk oyunu Wolfenstein The New Order oldukça olumlu eleştiriler almıştı. İlk oyunun elde ettiği başarının ardından yapımına başlanan Wolfenstein 2 The New Colossus’ın çıkışına da artık sayılı günler kaldı.

27 Ekim’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak olan yapım için kısa bir çıkış videosu yayınlandı. Aslında yayınlanan bu video için, şimdiye kadar yayınlanmış olanlardan oluşan bir kolaj çalışması da diyebiliriz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Wolfenstein 2 The New Colossus için yayınlanan çıkış videosu ile başbaşa bırakalım.

Serinin 2. oyunu ilk oyunun kaldığı yerden devam ediyor. İlk oyunu da oynayıp, bitirenlerin hatırlayacağı üzere, Nazi hükümetinin önemli isimlerinden biri olan Deathshead’e başarılı bir suikastle oyunu sonlandırmıştık. İşte ikinci oyun bu suikastin yankı bulduğu bir ortamda başlıyor.

Bir kez daha BJ Blazkowicz (namı değer Terror-Billy) karakterini kontrol edeceğimiz yapım, bizleri Nazi işgali altındaki Amerika’ya götürecek. Burada Nazilere karşı örgütlenmiş olan direniş grubuna yardımcı olarak, ülkeyi Nazi işgalinden kurtarmaya çalışacağız.

Bakalım ikinci oyun da ilk oyun kadar başarılı olabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.