Windows Phone’culara Müjde

windows phone 813

Sanırım her Windows Phone kullanıcısı aynı şeyden dert yanar. Yukardan aşağı çekilince bir bildirim alanının olmaması. Windows Phone kullanıcılarına müjde ise adı gizlenen bir yetkiliden geldi.

Windows Phone kullanıcılarının en çok istediği şeydir bildirim alanı. Her yeni güncellemede gelmesi beklenen ancak gözleri yolda koyan ve gelmeyi başaramayan bu özellik artık çok uzakta değil. Windows Phone 8.1 güncellemesi, görünüşe göre hayalleri gerçeğe dönüştürebilecek. İsmi verilmeyen bir Microsoft yetkilisinin hatırı sayılır bir internet sitesine yaptığı açıklamada, Windows Phone 8.1’de kesinlikle gelişmiş bir bildirim alanı olacağından bahsetti. Açıklamasında, ekranın üstünden altına doğru kısa bir çekişle özellikleri açıp kapatmamızı sağlayacak sanal düğmelere erişileceğini uzun bir aşağı kaydırma hareketi ise, bize bildirimleri gösteren farklı bir bildirim alanını açacağından bahsetti.

Her geçen gün zengin bir içeriğe sahip olmaya başlayan Windows Phone kullanıcıları son gelecek bu güncelleme ile oldukça memnun olacaklardır.windows-phone-81


Yorumlar kapatıldı.