Whatsapp için yeni güncelleme yolda

WhatsApp son görülme

Whatsapp için yeni güncelleme yolda gözüküyor. Meta Instagram’da kullandığı anlık emoji ile tepki aksiyonunu şimdi mesajlajma uygulamasına getirecek

Aslında bu yenilik birçoklarımız için neden bunca zamandır yok dense de, bunun önündeki engel bildirim alma özelliğiydi. Şimdi firma yazılara atılan emojiler için özel bir seçenek de getirmeyi düşünüyor.

Öncelikle bu emojiler ilk etapta sınırlı olacak. İlk etapda 8 tane emojinin kullanılması düşünülüyor. Bu emojiler kalpli göz emoji, sevinçten gözleri yaşarmış emoji, şaşkın emoji, üzgün emoji, temenni yapan el emojisi, alkış emojisi, parti emojisi ve yüz puan emojisi olacak.

Whatsapp

İlk olarak WABetainfo’da ortaya çıkan özelliği, şu an için bilgisayarınıza indireceğiniz Whatsapp uygulaması üzerinde test edebiliyorsunuz, ancak telefonlarınız için henüz erken. Gelecek olan yeni bir güncelleme ile telefonlarda da kullanıma açılacak. Android ve iPhone cihazlara aynı anda mı gelecek yoksa farklı zamanlarda mı henüz belli değil.

Aslında çıkacak olan bu güncelleme sadece bununla sınırlı kalmayacak. Geçtiğimiz hafta duyurduğu iki cihazda birden kullanma, çoklu arama, dosya paylaşım sınırının büyümesi gibi özelliklerin de entegre edilmiş bir şekilde kullanıma sunulması bekleniyor. Bakalım süreç bize neler gösterecek, beraber göreceğiz.

Samsung akıllı telefon pazar payınde son yılların rekorunu kırdı