Watch Dogs Korkuttu

watchhdogs

Firmalar sınırlı sayıda ürettikleri, oyun versiyonlarıyla kalpleri kazanıyor. Bu sefer, üretilen özel kutu oyuncuları korkuttu.

DVD filmlerin satışlarını ve fiyatını artırmak için piyasaya sürülen özel koleksiyon sürümlerinde, filmle ilgili hatıra eşyaları çıkardı. Son yıllarda oyun firmaları aynı yolu izleyerek, özel versiyon satışlarını patlattı. Call of Duty serisi, özel versiyonuyla birlikte uzaktan kumandalı helikopter gibi hediyeler dağıtınca çıta iyice yükseldi. Dönemin en çok konuşulan oyunu Watch Dogs’un parayla satılmayan sadece halkla ilişkiler firmalarına yollanan özel versiyonu gerilime neden oldu.

watchdogs

Ubisoft, halkla ilişkiler firmasına bu özel bir kasa içinde oyunu yollayınca çalışanlar ne yapacaklarını şaşırdı. Kutunun üzerinde sadece ses komutuyla çalışır yazdığı için, firma çalışanları ellerindeki kasayı açamadılar. Şifre girerek açmaya çalıştıklarındaysa kasa geri sayım yapar gibi sesler çıkarmaya başladı. Filmlerdeki klasik bomba sahnesini yaşadıklarını düşünen firma yetkilileri panikle kasayı yere fırlatmışlar. Korkudan polise haber veren firma yetkilileri, terör saldırısı yaşadıklarını düşünmüş. Bomba uzmanları kasayı açtıklarındaysa içinde Watch Dogs’un özel versiyonu çıkmış. Bu kısa süreli paniği duyuran halkla ilişkiler firması, oyun sektöründeki en farklı reklam çalışmasının parçası da oldular.

LG G3 Cihazı için Yeni Reklam Filmi Geldi