Wally+ Artık Android Ceplere de İnecek

wallyplus

Kullanıcısına para harcarken “nasıl, niçin, nerede, ne kadar?” gibi soruların cevabını kolayca vererek, alışveriş alışkanlıklarını düzenleyen dünyanın önde gelen mobil uygulaması Wally, uzun süredir beklenen Android uygulaması Wally+ ile artık Türkçe konuşmaya başladı.

Wally+, artık Android kullancılarının da cebine inecek Harcamalara bir yaşam tarzı yaklaşımı getirerek akıllı alışverişin önünü açan mobil uygulama, kazanç ve harcamalarla ilgili konuları tek bir yerde toplayarak, kullanıcıların birden fazla hesabı yönetmesini ve kendilerine benzer kişilerle kıyaslayarak finansal olarak ne durumda olduklarını anlamalarını sağlıyor. Wally+ ile artık Android platformunda yer alan mobil uygulama Türkçe de konuşuyor.

wally+ logo

22 ülkede 1 numaralı finans uygulaması

İlk olarak 2013’te iPhone için yayınlanan Wally, Apple App Store’da 5 üzerinden 4.7 küresel beğeni ortalamasına sahip. Toplam 22 ülkede bir numaralı finansal uygulama olan ve 52 ülkede de ilk 10 uygulama arasına giren (Hindistan, Çin ve ABD en büyük 3 pazar dahil)Wally, kullanıcı davranışlarına adapte oluyor ve harcama modelleri konusunda gerçek zamanlı bilgiler sağlıyor. Wally’yi yaratan ekip, şimdi de Android kullanıcıları için tamamen yeniden tasarladıkları Wally+ uygulamasını tüm dünyadaki kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Wally + kullanmaya başladığınız andan itibaren sizin harcamalarınızla ilgili bir profilinizi çıkarıyor ve siz kullanmaya devam ettikçe sizin davranış şekillerinizle ilgili daha fazla bilgi sahibi oluyor. Böylece harcamalarınız ve tasarruflarınızla ilgili size önerilerde bulunabiliyor. Kendinize bir tasarruf hedefi koymanızı sağlayan Wally+ harcamalarınızla ilgili size kolay anlaşılır raporlar sunarak ay sonunda en çok hangi alanda harcama yaptığınızı da rahatlıkla görmenize yardımcı oluyor.

Ev Partilerinin Gözdesi Philips M1X-DJ