VW Caddy, İki Sınıfın da Liderliğini İstiyor!

VW Caddy İki Sınıfın da Liderliğini İstiyor

Otomobil firmaları her geçen gün yeni segmentlerle karşımıza çıkıyor ya da herhangi bir segmente ait olan araç bir başka sınıfta rakip olabiliyor. VW Caddy, bu ekolün öncü isimlerinden biri.

Ticari sınıfta yer alan VW Caddy bu sınıfta kalitesiyle ve sürüş özellikleriyle çıtayı belirleyen araç oldu. Geçen yıllarda geliştirilen ve motor şanzıman seçenekleri arttırılan Caddy gerçekten de MPV’lere rakip olabilecek bir konuma yaklaştı.

Cross Caddy bu versiyon için hazırlanmış tamponları, 16’’ sportif jantları,karartılmış stop lambaları ve gri renk tavan rayları ile farklığını gösteriyor. Dizayn olarak elbette hala ticari bir araç ancak bu sınıfta düzgün çizgileriyle kaliteli görünmeye devam ediyor.

Volkswagen

İç mekan haliyle oldukça ferah. Ön koltukların konfor düzeyi iyi. Koltuklar Cross versiyona özel bir kumaşla kaplanmış ve dinamik görüntüye katkı sağlamış. Koltuk ve direksiyondaki her türlü ayarın bulunması sayesinde sürüş pozisyonu oldukça kolay ayarlanabiliyor.

Direksiyon tutuş olarak kaliteli deri kaplı ve ele oldukça iyi oturuyor. Üzerindeki yol bilgisayarı ve müzik sisteminin düğmelerini kullanımı da keyifli.

VW Cross Caddy, 1.6 TDi motor ve 7 ileri DSG şanzıman ile donatılmış.  102 HP’lik motor aracı hızlandırmakta da hiç zorlanmıyor. DSG şanzıman hızlı ve pürüzsüz bir ivmelendirme sağlıyor. 100 kilometreye 12.8 saniyede erişen otomobil, ortalama 4.5 litre mazotla yetiniyor.

VW Cross Caddy’nin şu andaki fiyatı ise 64.200 TL seviyesinde.

Hangi BitCoin Borsası Daha İyi