Vivo Türkiye’deki model sayısını arttırıyor

vivovivo V21 5G lansmandan önce kendini gösterdi!

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Vivo, ülkemizdeki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. İşte konu ile ilgili detaylar.

Vivo Türkiye’deki model sayısını arttırıyor. Vivo’nun Türkiye’de ürettiği yeni model satışa çıkıyor. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Vivo, kısa süre önce Türkiye’de üretim yapmaya başlamıştı. Bu bağlamda 2 model satışa sunan Çinli üretici şimdi üçüncü modeli için kolları sıvamış durumda.

Vivo’nun yeni satışa sunacağı model gücünü Helio G80 yongasından alıyor. Sistemini 8GB RAM ile destekleyen modelde 128GB dahili depolama alanı yer alıyor. Eğer bu depolama alanı benim için yeterli değil derseniz ekstradan microSD kart desteği de mevcut.

Y53s

Vivo Türkiye’deki model sayısını arttırıyor

Telefonun ön yüzünde 1080 x 2408 piksel çözünürlüğünde 6.58 inçlik IPS LCD ekran yer alıyor. Bu ekranın gövdeye oranı ise yüzde 84.2 seviyelerinde. Damla çentik tasarımının tercih edildiği modelde alt çerçevenin biraz kalın durduğunu söyleyebiliriz.

Telefonun arta yüzünde 64 MP, f/1.8, 26mm (geniş), 1/1.97″, 0.7µm, PDAF, 2 MP, f/2.4, (makro), 2 MP, f/2.4, (derinlik) özelliklerinde 3’lü ana kamera modülü yer alıyor. Bu modüle ön yüzde 16MP’lik geniş açılı bir kamera eşlik ediyor.

5000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir bataryadan beslenen telefonda 33W hızlı şarj özelliği de bulunuyor. Vivo’nun bu telefonu Türkiye’de kaç TL’den satışa sunacağı ise henüz netleşmiş değil. Keza yurt dışında Temmuz ayında raflardaki yerini alan modelin fiyatı 260 euro olarak belirlenmişti.

Galaxy S22 serisi delikli ekran tasarımıyla gelecek