Vivo iQOO 7 resmi olarak gösterildi!

Vivo iQOO 7

Vivo’nun yeni telefonu Vivo iQOO 7 için bugün ilginç bir tanıtım yapıldı. Telefonun arka yüzeyi bugün resmi olarak gösterildi.

Vivo’nun iQOO markası, yakında çıkacak Vivo iQOO 7 akıllı telefon serisini bir resimle tanıtmaya başladı. Yayınlanan görsel flaş ve iQOO markasıyla birlikte üçlü arka kameraları gösteriyor . iQOO, bu yılın başlarında BMW M Motorsport’un küresel ortaklığını iQOO 5 ile imzalamıştı. Bu nedenle iQOO7 bile beyaz deri kaplamada üç şerit içeren benzer bir tasarıma sahip olacak gibi görünüyor.

Huawei Mate 40 Pro 5G telefon: Bugüne ve geleceğe yatırım

Weibo kullanıcısı Digital Chat Station’dan sızdırılan render, delikli bir tasarım gösteriyor ve muhtemelen ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip bir AMOLED ekrana sahip olacak. iQOO, Qualcomm Snapdragon 888 yonga setine sahip yeni bir akıllı telefonu zaten onaylamıştı. Bu nedenle iQOO7 serisinde Snapdragon 888 yonga setinin kullanılacağını söyleyebiliriz.

Vivo iQOO 7

iQOO telefonu kısa süre önce 120W hızlı şarjı gösteren 3C sertifikası aldı. Ancak 120W hızlı şarj sadece iQOO7 Pro modelinde kullanılabilir. Telefonun, Android 11’in üstünde vivo’nun en son OriginOS’una sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca IQOO 5’teki 50MP Samsung GN1 sensörünün farklı bir sensörle değiştirileceği de iddialar arasında yer alıyor. IQOO7 serisinin Ocak ayı ortalarında tanıtılması bekleniyor.

Fiyat konusunda vivo’nun yeni uygun bir fiyat politikası izleyeceğini düşünüyoruz. Türkiye pazarına da girmesini beklediğimiz bu model bakalım 2021’de nasıl bir performans sergileyecek?