Vivo APEX hakkında detaylar gelmeye başladı

vivo apex 2

MWC 2018 kapsamında duyurulan Vivo APEX hakkında son bilgiler gelmeye başladı. Detaylar haberimizde…

Birçok üretici MWC 2018 kapsamında ürünlerini görücüye çıkardı. Bu firmalardan biri olan Vivo, Vivo APEX modelinini konsept tasarımıyla oldukça ses getirdi. % 98 ekran/kasa oranıyla akıllı telefon pazarında yeni bir dönem başlatan ürün, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ve açılıp kapanabilen ön periskop kamerasıyla fuar dahilinde dikkatleri üzerine çekti.

COF teknolojisi içeren OLED ekran 5.99 inç ve 7.8 mm kalınlığından meydana geliyor. Ürün bunun yanında, Screen SoundCasting akustik teknolojisi ile ekran üzerinden ses iletimi sağlıyor. Üründe kullanıcıların gözle görebileceği bir ahize bulunmuyor. En çok dikkat çeken özelliklerden birtanesi de üst tarafa gizli konumlandırılmış ve 0.8 saniyede açılan 8 MP çözünürlüğünde ön kamera bulunması olarak gösteriliyor. Arka kamera bölümünde ise çeşitli modlar ve AI (yapay zeka) ile hayat buluyor.

Yonga seti olarak Snapdragon 845 platformu üzerinde yükselen Vivo APEX’de üç amplifikatör ve Hi-Fi Quad DAC özelliği ile müzikseverlerin de gönlünü kazanıyor.

Ürün için 2018 yılı ortalarında seri üretime geçmesi bekleniyor. Fiyatı hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

MWC 2018 kapsamında duyurulan Vivo APEX hakkında son bilgiler gelmeye başladı. Detaylar haberimizde...

ABD, Broadcom – Qualcomm anlaşmasına sıcak bakmıyor