ViewSonic’in Gerçek Renklerin Keyfine Varın

SuperColor 2

ViewSonic, monitörlerinde kullandığı benzersiz renk performansı sunan SuperColor teknolojisini bundan böyle projeksiyon cihazlarına da uyguluyor!

ViewSonic, giriş seviyesinden üst düzeye kadar tüm projeksiyon cihazlarına entegre ettiği yeni SuperColor teknolojisini duyurdu. Son dönemde ViewSonic’in monitörlerinde görmeye alışık olduğumuz benzersiz renk performansı sunan bu özel teknoloji, artık ViewSonic projeksiyon cihazları ailesinde de yer alacak. SuperColor teknolojisi, projeksiyon cihazlarının renk çemberleri, video işlemcileri ve dinamik lamba ömürlerini geliştirerek 5,6 ve 7 serilerinde daha kaliteli renkler sunmayı amaçlıyor.

SuperColor

Standart görüntüleyicilerden çok daha başarılı bir renk üretimi sunan SuperColor teknolojisi, görüntünün her noktasında renkleri hassasiyetle uyguluyor. İster eğlence ister iş odaklı çalışmalarda gerçek renk doygunluğu ve canlılığıyla fark yaratan teknoloji, bundan böyle ViewSonic projeksiyon cihazlarında da süper renk kalitesi çözümü sunacak.

Geniş renk skalası ile temiz ve doğal görüntü kalitesi sunan ViewSonic projeksiyon cihazları, SuperColor ile eşsiz bir renk gerçekliğine ve derinliğine kavuşacak. Uzun süre kullanımlarda oluşan göz yorgunluğunu azaltan SuperColor teknolojisine sahip ViewSonic projeksiyonlar ile kullanıcılar, parlak görüntülerde detayları artırabilirken, karanlık sahnelerde gelişmiş aydınlatma hassasiyeti ile görüntünün netliğini koruyabiliyor. İster bir konferans sunumu olsun ister bir sınıf çalışması, ister de bir ev eğlencesi olsun, SuperColor teknolojisi ile ViewSonic projektörleri, her türlü ortamda gelişmiş esneklik ve benzersiz bir görüntü deneyimi sunuyor. Kullanıcılara ise bu eşsiz performansın tadını çıkarmak kalıyor.

Sony Xperia Z3 Ne Zaman Gelecek?