Vespa ile YOYO’lamaya Var Mısın?

Vespa LX 2

Dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde tüm dünyada bir tasarım ikonu olan Vespa’nızla dolaşmak, kolay ulaşımın tadını çıkarmak ve yolculuğun  keyifli yanlarını keşfetmek ister misiniz?

 İtalyan motosiklet ikonu Vespa, yeni nesil bir ulaşım metodu olan ve “kullan-bırak araçlar” sistemiyle çalışan YOYO iş birliğiyle şehir ulaşımındaki alışkanlıkları değiştiriyor.

Vespa-LX-2

Kurulduğu 1946 yılından bu yana her dönemde hep son teknolojiyi temsil eden Avrupa’nın en çok satan 2 tekerleklisi Vespa, YOYO ile İstanbul’da Kanyon, Akmerkez, TrumpTower ve Tepe Nautilius’ta araçlarını kullanıma sunuyor. YOYO ile kiraladığınız Vespa’nızı saati 8 TL’ye ister 1 saat ister gün boyunca kullanabilir; şehri stil ikonu Vespa ile keşfetmenin tadını çıkarabilirsiniz.

YOYO ile Vespa kiralamak için tek yapmanız gereken; driveyoyo.com adresinden üyelik başvurusu yapıp, bir YOYO’cu olmak. İhtiyacınız olduğunda web sitesinden ya da iPhone’nunuzdan aracınızı rezerve edip, hiçbir form doldurmadan size özel hazırlanan Vespa’nızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Amazon Müzik Servisi Kullanıcılara Sunuldu