Uygun fiyatlı Lenovo S5 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri

lenovo s5 pro 1

Lenovo bir süredir teknoloji gündemini meşgul eden uygun fiyatlı yeni modeli S5 Pro’yu sonunda tanıttı. İşte Lenovo S5 Pro özellikleri ve fiyatı.

Agresif fiyat politikasıyla kısa sürede geniş bir kullanıcı kitlesine erişen Lenovo, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bir süredir teknoloji gündemini meşgul eden uygun fiyatlı yeni Lenovo modeli sonunda resmiyet kazandı. Lenovo S5 Pro, tüm hatlarıyla ortaya çıktı.

Ucuz, donanımlı ve güçlü; Lenovo S5 Pro

Lenovo’nun orta segmente hitap eden yeni modeli S5 Pro, gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 636 yonga setinden alıyor. Sistemini 6GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı ise 128GB.

1080p çözünürlüğünde 6.2 IPS LCD ekranla gelen telefonun en önemli özelliği yeni iPhone modellerinde olduğu gibi 3D yüz tarayıcısına sahip olması. Elbette Lenovo S5 Pro bunu tam olarak FaceID stilinde yapmıyor. Telefonun üst çentiğinde 20MP’lik Sony imzası taşıyan kamera ve yan tarafında da 3D kızıl ötesi tarayıcı var. Bu sistem FaceID kadar iyi olmasa da sadece kamera destekli yüz tarayıcı sistemlerinden çok daha güvenilir.

lenovo s5 pro 2

Fakat bu sizin için yeterli olmazsa, telefonun arka tarafında fiziksel parmak izi okuyucusunun da bulunduğunu belirtelim.

Lenovo S5 Pro’nun arka tarafında 12MP + 20MP’lik çift kamera modülü yer alıyor. Ön tarafta ise az önce de belirttiğimiz üzere 20MP’lik selfie kamerası mevcut.

Şimdilik Çin’e özel olarak satışa sunulan telefonun başlangıç fiyatı yalnızca 190 dolar. Telefonun global pazara ne zaman geleceği ise henüz netlik kazanmadı.

Huawei Mate 20 Pro ön inceleme için tıklayın