Uygun fiyatlı iPhone 12 mini geliyor!

iPhone 12 mini

Apple’ın uygun fiyatlı iPhone 12 mini modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu model çok canlar yakacak çok! İşte detaylar.

Apple, geçtiğimiz hafta düzenlediği etkinlikte yeni iPhone modellerini tanıtmamıştı. Ekim etkinliğinde tanıtılacak olan iPhone 12 modelleri hakkında bugün ilginç bir iddia ortaya atıldı. Cupertinolu firmanın bu yıl karşımıza dört farklı model ile çıkması bekleniyordu. Bu modellerden ikisi ana ikisi de Pro model olacaktı. Bugün ana modellerden ilkinin isminin iPhone 12 mini olacağı ortaya çıktı.

Uygun fiyatı ile dikkat çekecek olan bu model 5.4 inç büyüklüğünde olacak. iPhone SE 2020 modelinden daha güçlü olacak olan yeni model, tasarımsal açıdan iPhone 12’nin hatlarına sahip olacak. 699 dolar bandında satılacağı söylenen telefon, Türkiye’de muhtemelen kurlar ve vergilerden dolayı 7.999 TL’den giriş yapacak.

Herkesin yükleyebileceği iOS 14.2 Public Beta çıktı!

Apple A14 yonga setinden gücünü alacak olan telefonda fiyatı uygun tutmak için LCD ekrana yer verilecek. Kamera konusunda yine ikili kamera kurulumu ile geleceği söylenen telefon, kullanıcılarını fazlasıyla tatmin edecek gibi görünüyor.

Apple’ın uygun fiyat politikası firma açısından oldukça başarılı olmuş gibi görünüyor. Cupertinolu firmanın bu politikayı daha uzun yıllar devam ettireceği aşikar. Ancak Türkiye’deki fiyatlandırmasında acımazsızca davranan Apple’ın, ülkemiz pazarında tutunması çok zor görünüyor.

Umarız Apple Türkiye, ülkemize uygun bir fiyat politikası belirlemek için çalışmalara başlar. Aksi durumda özellikle de Çinli telefon üreticileri karşısında şansı pek kalmayacak.