Uygun fiyatlı Galaxy A03s tanıtıldı! İşte fiyatı

Uygun fiyatlı Galaxy A03s tanıtıldı

Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Samsung yeni modeli A03s’i tanıttı. İşte Galaxy A03s’in fiyatı ve diğer özellikleri.

Uygun fiyatlı Galaxy A03s tanıtıldı! İşte fiyatı. Teknoloji sektöründeki öncü isimlerden biri olan Samsung model yelpazesine yeni telefonlar eklemeye devam ediyor. Bir süredir sızıntılarla karşımıza çıkan Galaxy A03s nihayet tanıtıldı.

Galaxy A03s genel itibariyle orta segmentin giriş basamağına hitap eden bir model. Doğal olarak fiyatı da buna göre konumlandırılmış durumda.

Uygun fiyatlı Galaxy A03s tanıtıldı! İşte fiyatı

Samsung’un yeni modeli MediaTek tarafından üretilen Helio P35 yongasından güç alıyor. Sistemini 3GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı ise 32GB. Dileyen kullanıcılar için 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip ikinci bir versiyon da bulunuyor.

Eğer dahili depolama tarafında bu kapasiteler benim ihtiyacımı karşılamıyor diyecek olursanız telefonda microSD kart desteğinin bulunduğunu da hatırlatalım.

720 x 1600 piksel çözünürlüğünde bir ekranla gelecek olan telefonda 6.5 inçlik PLS LCD panel tercih edilmiş. Damla çentik tasarımının kullanıldığı A03s’in ekran gövde oranı ise yüzde 81.8 dolaylarında.

Arka yüzünde 13MP + 2MP + 2MP’lik 3’lü ana kamera modülü yer alan telefonun ön kamerası ise 5MP.

5000 mAh kapasitesine sahip ortalamanın üzerinde bir batarya ile gelen Galaxy A03s yurt dışında 130 euro’luk etiketle raflardaki yerini alacak.

Huawei, akıllı telefon ‘tahtına’ geri dönmeyi hedefliyor!