USB Çoklayıcı ve Şarj İstasyonu Bir arada

UH720 tplink

TP-LINK’in yedi adet USB 3.0 girişi olan USB çoklayıcısının yeni modeli satışa sunuldu. UH720 model üründe 7 USB girişinin yanı sıra mobil cihazlar için 2 ayrı USB girişi daha yer alıyor.

TP-LINK, USB çoklayıcı ürününün yeni modelini satışa sundu. TP-LINK UH720 model USB çoklayıcı ile çok sayıda farklı cihazı bilgisayara bağlamak mümkün. Üründe 7 adet USB girişinin yanı sıra 2 adet de mobil cihazlar (akıllı telefon, tablet bilgisayar) için şarj amaçlı özel USB girişi yer alıyor.

UH720 tplink

Günlük hayatta teknolojinin ilerlemesi ile birlikte dijital cihaz kullanımları artıyor. Bununla doğru orantılı olarak bilgisayara bağlanan cihaz sayısı giderek çoğalıyor ve daha fazla adette USB girişine ihtiyaç duyuluyor. TP-LINK’in yeni ürünü bu ihtiyaca çözüm sağlamak üzere geliştirilmiş. Özellikle ofislerde çok işe yarayacak olan UH720, USB bağlantılı çok sayıda teknoloji ürününün kullanıldığı evler için de ideal.

Mouse, yazıcı, taşınabilir disk gibi veri aktarımı gereken her tür cihazı bilgisayara bağlamak için USB bağlantı noktasını çoğaltmayı sağlayan bu ürün, USB 3.0 destekli olduğu için USB 2.0’a oranla 10 kat daha hızlı ve 5Gbps’ye kadar veri aktarımı yapabiliyor. Ayrıca iki özel 2.4A USB girişi sayesinde tüm mobil cihazlar güvenli bir şekilde bilgisayara bağlanabiliyor ve şarj edilebiliyor. Akıllı yongası (chip) sayesinde bağlı cihazları algılayan ürün, çıkış gücünü buna göre ayarlıyor. Bu sayede tüm cihazların en hızlı şekilde şarj edilmesini sağlıyor.

Üzerinde yedi adet USB 3.0 girişi olan UH720 USB çoklayıcı ile aynı anda yedi farklı cihazı bilgisayara bağlamak, veri aktarmak ve şarj etmek mümkün oluyor. Üstelik UH720, çoklu koruma özellikleri sayesinde, hem veri aktarımı, hem şarj sırasında bağlı cihazları potansiyel tehlikelere karşı koruyor.

TP-LINK UH720’in tavsiye edilen fiyatı 77 USD+KDV olarak açıklanıyor.

Microsoft Yaz Okulu İçin Başvuru Zamanı!