Ultimaker’ın ödüllü Ultimaker 2 serisine iki yeni 3D yazıcı

Ultimaker 211

3D yazıcı üretenUltimaker’ın aynı adı taşıyan ve MAKE dergisinin yaptığı araştırmaya göre nihai kullanıma uygun en iyi 3D yazıcı seçilen Ultimaker 2 ailesine 2 ürün daha katıldı.

Ultimaker 2 Extended ve  Go adlarını taşıyan yeni 3D yazıcılar, şıklığı performans ile buluşturduğu gibi, kolayca baskı alma avantajlarıyla da cazibe merkezi durumunda. Farklı boyutlarıyla her türlü ihtiyaca karşılık verecek olan yeni 3D yazıcı serisi, Türkiye’nin ilk ve tek 3 boyutlu yazıcı konsept mağazası olan 3Dörtgen tarafından satışa sunuldu.

Ultimaker-21[1]

Hızlı ve kolayca baskı almak isteyenler için geliştirilen yeni yazıcılar, farklı boyutlarıyla her türlü ihtiyaca karşılık verecek olan 2 yeni üye ile genişledi. Ultimaker 2 Extended, 357 x 342 x 488mm genişletilmiş boyutları ile ilk öncülünden daha büyük baskı hacmine ulaşırken, 20 mikrona kadar baskı kalitesiyle de göz dolduruyor.  Go modeli ise ilk Ultimaker 2’ye göre daha küçük 258 x 250 x 287mm boyutlarıyla, 20 mikrona kadar baskı kalitesi ve taşınabilir tasarımıyla kompakt bir baskı çözümü sunuyor.

Tamamen açık kaynaklı yazılımıyla dilenildiği gibi geliştirilebilen Ultimaker 2 ailesi, modifiyeye de imkan sunuyor. “Hayal et ve kolayca üret!” mottosuyla dikkat çeken Ultimaker 2 ailesi, yeni ürünlerle birlikte farklı boyutlarda üretim imkanı sunarak, kullanıcılarına daha fazla fırsat yaratıyor.