Turkcell TV Plus 6 Ayda 100 Bin Eve Girdi

TurkcellTV 4Ekran

Turkcell TV Plus ile ev kullanıcılarıyla buluşan Turkcell Superonline, 6 ay gibi kısa bir sürede yenilikçi TV platformunu 100 bin haneye taşıdı

Geleceğin televizyon izleme deneyimini bugüne taşıyan Turkcell TV Plus, geçtiğimiz yılın Ekim ayında buluştuğu Turkcell ve Turkcell Superonline kullanıcılarının beğenisini kazanarak kısa sürede hızlı bir büyüme ivmesi yakaladı.

TurkcellTV_4Ekran

Turkcell Superonline’ın güçlü fiber altyapısı üzerinden hizmet veren kişisel televizyon platformu TV Plus, 100 bin hanede televizyon ekranlarından izleyicilerle buluşurken, mobil ve web kullanıcılarıyla birlikte toplam aktif kullanıcı sayısı 170 bine ulaştı.

Turkcell TV Plus ile günde ortalama 9,6 saat televizyon izleniyor

Turkcell TV Plus ile buluta sınırsız kayıt etme, çoklu ekran ve canlı yayını geri alabilme özelliklerinden yararlanan Turkcell Superonline müşterileri günde ortalama 9,6 saat televizyon izliyor. Kullanıcıların yaklaşık yüzde 30’u TV Plus içerisindeki platforma özel film ve dizi gibi ek içeriklerle televizyon keyiflerini artırıyor. Bugüne kadar kirala -izle özelliği ile 30 binden fazla film satın alan kullanıcıların en fazla tercih ettiği film Lucy oldu.

VPN Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli?