Turkcell T70 video inceleme

turkcell t70 3 1

#İŞBİRLİĞİ

T serisi akıllı cihaz ailesi şimdiye kadar 2.5 milyon adet satıldı. Durum böyle olunca bu başarısını devam ettirmesine çok şaşırmamak gerekiyor. Dolaysıyla geçen yıl tanıştığımız T60 serisine T70 eklendi.

649 TL’lik satış fiyatı ile piyasaya sunulan T70, 5.2 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Bu ekran Full HD yerine 1280×720 piksel çözünürlüğüne ulaşıyor. Sahip olduğu dört çekirdekli Qualcomm işlemcisi 1.3 GHz saat frekansında çalışıyor. 2 Gbyte bellek ve MicroSd kart yuvası ile 32 Gbyte eklenebilen 16 Gbyte’lık kapasite diğer donanım bileşenleri arasında yer alıyor.

Turkcell T70’de 8MP arka ve 5 MP ön kamera bulunuyor. HD video kayıt özelliği, otomatik netleme,  flaş ve sesli komutlarla selfie çekebilme bu kameraların başlıca özellikleri. Bu alanda yaptığımız denemelerde kameraların bol ışıkta ortalama değerlerinde fotoğraflar çektiğini gördük. Loş ışıkta iyi bir performans yakalamak çok mümkün değil.  T70’in kamera performansı daha çok fazla bir beklentisi olmayan kişilere hitap ettiği bir gerçek.

10 saate kadar konuşma imkanı sağlayan 2540 mAh kapasiteli bir pile sahip olan T70, bir telefondan çok fazla bir beklenti içinde olmayan, uygun fiyat arayan, fakat temel fonksiyonların hepsine sahip olmak isteyen kişilere hitap ediyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Microsoft hepsi bir arada PC modeli çıkarmayı planlıyor