Türk Yapımı Giyilebilir Fare!

Turk Yapimi Giyilebilir Fare

Tam anlamıyla Türk yapımı olan giyilebilir mouse Flying Fingers tüm dünya ile beraber aynı anda Türkiye’de de satışa çıktı.

Bilgisayar kullanımını kolaylaştırmak ve kullanıcılara keyifli bir deneyim yaşatmak amacıyla tasarlanan Türk yapımı Flying Fingers bir tür eldivene benziyor.

Turk Yapimi Giyilebilir Fare!

Bir tür eldivene benzeyen giyilebilir mouse’un wireless özelliği sayesinde elinizi sabit bir zeminde tutmaksızın kullanabileceksiniz. Yeni nesil mouse sayesinde el hareketleri imleci yönlendiren komutlara dönüşüyor ve parmak uçlarında yer alan butonlar sayesinde tıklama işlemleri gerçekleşiyor.

Geride bıraktığımız CeBit 2013 etkinliği kapsamında prototipleri tanıtılan ve fuarın gözde teknolojilerinden olan Flying Fingers, mouse konusunda ezber bozacak. Hem Smart Tv hem de akıllı tahtalarda da kullanılabilen ürün geleneksel mouselara göre çok sayıda avantajı beraberinde getiriyor. Ürünün üzerinde bulunan scroll up-down tuşları sayesinde slaytlarda ileri geri gidilebiliyor. Böylece sunum yaparken kişilere pointerın tüm özellikleriyle beraber mouse fonksiyonelliğine sahip bir ürün sunulmuş oluyor.

PC oyunu hayranları için, özellikle FPS (First Person Shooter), Third Person Shooter, WoW, LoL, Metin 2 tarzındaki oyunların hayranları içinde yep yeni bir deneyim anlamına geliyor. Üzerinde yer alan küçük USB girişiyle şarj olan giyilebilir mouse, tıpkı kablosuz mouselarda olduğu gibi wireless USB aygıtı sayesinde bilgisayarınıza bağlanıyor. 10 saatlik bir şarjdan sonra 8 saat aralıksız kullanabileceğiniz ürün Gyroscope teknoloji kullanılarak üretilmiş ve 20 metreye kadar mesafeden kullanabilirsiniz.

Sanırım bu mouse en çok PC platformu oyunlarında işe yaracak, siz ne dersiniz?

Aşağıdan ürüne ait tanıtım videosunu izleyebilirsiniz;

iPhone 6 Yeni Bir Rekor Kırdı!